NaslovnicaLJEPOTABEAUTY TALKPriča dr. Ivone Igerc,...

zadnje objave

Priča dr. Ivone Igerc, Riječanke sa svjetskom karijerom u anti-agingu #StiluetaBeautyTalks

Stilueta Beauty Talks novi je format Instagram Live razgovora u kojima ćemo se baviti isključivo beauty temama, upoznavat ćemo stručnjake, slušat ćemo o novitetima, ugostit ćemo domaće brandove, ali i saznati neke svjetske novitete.

Već prvi live razgovor izazvao je veliku pažnju i donio pozitivne reakcije, a naša je gošća bila dr. Ivona Igerc, Riječanka koja je ostvarila zavidnu karijeru u anti – aging medicini te ima klijente u Aziji, Americi i Europi, a drži edukacije za polaznike iz svih krajeva svijeta.

Upravo ju je ova #ostanidoma situacija naučila da ne mora toliko često biti u avionu dok održava edukacije u brojnim zemljama već se to može i online putem, veseli se nastavku rada i povratku u London koji joj je baza i sa smješkom otkriva kako klijentice i klijenti jedva čekaju da se situacija normalizira te kad sve bude sigurno čekaju strpljivo svoj termin.

VIDEO POGLEDAJTE NA LINKU:

Ivona nam je priznala da ju je estetika zanimala od malih nogu,  a karijeru u Aziju je počela jer ju je najviše zanimala znanost matičnim stanicama, a  jedina zemlja na svijetu gdje su klinička istraživanja mogla ići naprijed i koja je imala financija da to sve sponzorira je bila Kina. Kako joj je nono uvijek pričao priče o Kini, vrlo rado je avanturistički, na samom početku karijere, otišla upravo  tamo.

„Nema ljepše zemlje na svijetu gdje se čovjek osjeća ugodnije kao stranac nego u Kini.“

Ivona nam je otkrila da je ljepota određena kulturom i socijalnim aspektima, jako puno je ulagala da shvati anatomiju i medicinski dio te filozofiju ljepote u Kini jer je kod njih  pomiješan feng shui, taoizam, a kineska filozofija kaže da im lice određuje život. Ljepota u Brazilu je sasvim drugačija baš kao i u  Americi i Europi, a Ivona priznaje kako je   azijska lica najteže odraditi.

Ivona puno radi s Talijanima, Švicarcima, Englezima te postoje razlike među željama klijentica i klijenata u  svim zemljama, a za Hrvatice kažu da su u samom vrhu, odlično prate trendove.

Mislim da je trend u Europi što se meni jako  sviđa, ljepota inside-out, tu se jako puno radi na mindsetingu, na samim vibracijama, na smirivanju, na razbuđivanju samosvijesti jer žena može biti i najljepša na svijetu, ali ako nema samopouzdanja, ako nema ono nešto, onda sve to pada u vodu. Ljepota je jedan holistički pristup i tako mi u Londonu ulazimo u cijelu priču.“

Danas, Ivona radi u SAD-u, Londonu, Švicarskoj te kao visiting doktor u Ljubljani, Zagrebu i Rijeci. Neprestano ulaže u edukaciju, pomiče granice, a kad sve pandemija završi čekaju je jako zanimljivi projekti o kojima će nas redovno izvještavati! Ovo je dio naše priče, cijeli razgovor ne propustite pogledati na našem Youtube kanalu.

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
106PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE