Priča dr. Ivone Igerc, Riječanke sa svjetskom karijerom u anti-agingu #StiluetaBeautyTalks
P

Stilueta Beauty Talks novi je format Instagram Live razgovora u kojima ćemo se baviti isključivo beauty temama, upoznavat ćemo stručnjake, slušat ćemo o novitetima, ugostit ćemo domaće brandove, ali i saznati neke svjetske novitete.

Već prvi live razgovor izazvao je veliku pažnju i donio pozitivne reakcije, a naša je gošća bila dr. Ivona Igerc, Riječanka koja je ostvarila zavidnu karijeru u anti – aging medicini te ima klijente u Aziji, Americi i Europi, a drži edukacije za polaznike iz svih krajeva svijeta.

Upravo ju je ova #ostanidoma situacija naučila da ne mora toliko često biti u avionu dok održava edukacije u brojnim zemljama već se to može i online putem, veseli se nastavku rada i povratku u London koji joj je baza i sa smješkom otkriva kako klijentice i klijenti jedva čekaju da se situacija normalizira te kad sve bude sigurno čekaju strpljivo svoj termin.

VIDEO POGLEDAJTE NA LINKU:

Ivona nam je priznala da ju je estetika zanimala od malih nogu,  a karijeru u Aziju je počela jer ju je najviše zanimala znanost matičnim stanicama, a  jedina zemlja na svijetu gdje su klinička istraživanja mogla ići naprijed i koja je imala financija da to sve sponzorira je bila Kina. Kako joj je nono uvijek pričao priče o Kini, vrlo rado je avanturistički, na samom početku karijere, otišla upravo  tamo.

„Nema ljepše zemlje na svijetu gdje se čovjek osjeća ugodnije kao stranac nego u Kini.“

Ivona nam je otkrila da je ljepota određena kulturom i socijalnim aspektima, jako puno je ulagala da shvati anatomiju i medicinski dio te filozofiju ljepote u Kini jer je kod njih  pomiješan feng shui, taoizam, a kineska filozofija kaže da im lice određuje život. Ljepota u Brazilu je sasvim drugačija baš kao i u  Americi i Europi, a Ivona priznaje kako je   azijska lica najteže odraditi.

Ivona puno radi s Talijanima, Švicarcima, Englezima te postoje razlike među željama klijentica i klijenata u  svim zemljama, a za Hrvatice kažu da su u samom vrhu, odlično prate trendove.

Mislim da je trend u Europi što se meni jako  sviđa, ljepota inside-out, tu se jako puno radi na mindsetingu, na samim vibracijama, na smirivanju, na razbuđivanju samosvijesti jer žena može biti i najljepša na svijetu, ali ako nema samopouzdanja, ako nema ono nešto, onda sve to pada u vodu. Ljepota je jedan holistički pristup i tako mi u Londonu ulazimo u cijelu priču.“

Danas, Ivona radi u SAD-u, Londonu, Švicarskoj te kao visiting doktor u Ljubljani, Zagrebu i Rijeci. Neprestano ulaže u edukaciju, pomiče granice, a kad sve pandemija završi čekaju je jako zanimljivi projekti o kojima će nas redovno izvještavati! Ovo je dio naše priče, cijeli razgovor ne propustite pogledati na našem Youtube kanalu.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci