Preporuka knjige – Sarah MacLean: Ne sudite damu po izgledu
P

„Ne sudite damu po izgledu“ četvrti je i posljednji naslov u nevjerojatnoj novoj seriji romana Pravila lopova jedne od najprodavanijih autorica New York Timesa Sarah MacLean. Danas je jedna od najpopularnijih autorica ljubavnih romana diljem svijeta, a njezine publikacije često se nalaze na listama najprodavanijih naslova prema odabiru New York Timesa, Washington Posta i USA Todaya. Romani ove vodeće zagovornice ljubavnih romana prevedeni su na više od 20 jezika i prodani u milijunskim primjercima. „Ne sudite damu po izgledu“ na hrvatski je preveo Andrej Bukarica.

Za prvi roman objavljen na hrvatskom jeziku „Nevaljalac ostaje nevaljalac“, jedna od najprodavanijih autorica New York Timesa, osvojila je prestižnu nagradu Romance Writers of America (RITA) u kategoriji za najbolji povijesni ljubavni roman. Također, treći naslov „Kazna za vojvodu“ iz serije romana Pravila lopova osvojio je 2014. godine prestižnu nagradu Romance Writers of America (RITA) nagradu.

RADNJA:

Nitko ne zna sve identitete lady Georgiane. Danju je ona vojvodina sestra koju je skandal uništio u večeri debitiranja, no istina koju otkriva noć još je kontroverznija: u najopskurnijim dijelovima Londona ona je Chase, tajanstveni osnivač legendarne kockarnice, gradskog pakla za igre na sreću. Godinama njezinim mnogostrukim identitetima nitko nije mogao ući u trag… sve do sada. Briljantnog, ambicioznog i grešno zgodnog medijskog mogula Duncana Westa zaintrigira lijepa, uništena žena koja je nekako povezana sa svijetom tame i grijeha. Siguran da mlada dama skriva puno više nego što se na prvu čini, odlučio je otkriti sve Georgianine tajne, ali razotkrivajući njezinu prošlost u opasnost dovodi njezinu sadašnjost i njezino srce.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci