ZTC

Butik Bellissima nalazi  se u pothodniku ispod Robne kuće RI, u ulici Riva 6, a  mjesto je koje su Riječanke vrlo brzo prepoznale kao modnu oazu koju odlikuje kvaliteta odjeće i vrlo ljubazan i susretljiv pristup. Bellissima je brend koji uživa povjerenje na regionalnom tržištu,  a riječka je modna oaza postala prepoznatljivo mjesto dobrog stila.

ZTC

U Bellisimu je stigla nova kolekcija, ženstveni i bezvremenski modeli, elegantni krojevi probudit će u svakoj ženi damu i ljubav prema sebi, Bellissima moda prati ritam užurbane ženske svakodnevice i čini da ste zadovoljne sobom i sigurne u sebe, baš u svakom trenu.


 

Već sam dolazak u butik čini da zastanete kraj prekrasnog dekoriranog blagdanskog izloga, a zatim vas prava poslastica očekuje u butiku koji je zasjao u duhu casual, biznis i večernjih kombinacija u kojima ćete sigurno pronaći nešto za sebe.

Bellissimu vole sve generacije, za vrijeme priprema, saznali smo kako nisu rijetke situacija kad istovremeno kabine za presvlačenje zauzmu mame i kćeri, a nekad i bake te sve obave shopping nakon kojeg slijedi slatka i zadovoljna kava na riječkom Korzu.

Istaknut ćemo i kako su modeli poznatog branda odličan spoj trendova i klasike, postat će vaši odlični stilski saveznici iz sezone u sezonu te ćete ih vrlo lako oplemeniti odabirom modnih detalja.


Kako izgleda Bellisima na ulicama Rijeke savršeno su dočarale Maja Stevanović iza objektiva i Ivana Brkljačić ispred objektiva koje donose priču o pet savršenih outfita idealnih za užurbani ritam svake od nas.

Ovih dana svi putevi vode u Bellissimu!

BELLISSIMA RIJEKA


 
Foto: Maja Stevanović
Model: Ivana Brkljačić

Kancelarija bar