Predstavljen novi SEAT Tarraco uz slogan „Nikad nije kasno za nova iskustva“!
P

U prekrasnom ambijentu zagrebačkog Jaruna nedavno je predstavljen novi SEAT Tarraco. To je već treći SUV model iz SEAT-a koji je ujedno najveći i najprestižniji model marke i koji uz Aronu i Atecu zaokružuje ponudu u trenutno hit segmentu na tržištu, a uz vrhunsku tehnologiju i atraktivan dizajn odlikuje ga i činjenica da kupcima nudi opciju s 5 ili 7 sjedala.

 

Budući da se iza Tarraca krije priča kako su godine samo broj i da nikad nije kasno za nova iskustva, marka SEAT je željela svojim gostima na predstavljanju pružiti nekoliko nezaboravnih doživljaja i priliku da iskuse nešto novo. Tako je večer bila prožeta raznim iznenađenjima koje je najavio poznati i simpatični TV voditelj Ivan Vukušić: uzvanici su se mogli uzdignuti iznad Jaruna u balonu na topli zrak, imali su prilike probati vožnju rollercoasterom u virtualnoj stvarnosti, mogli su svirati bubnjeve, te isprobati hranu i okuse na jedan drugačiji način.

Na samom događanju gosti su imali prilike osjetiti i dašak Barcelone uz kaleidoskopski osvjetljenu Atecu i DJ-a koji je svirao na pultu inspiriranim mozaikom Park Guella. Posebno iznenađenje bio je rad našeg poznatog crtača Mire Modula koji je u “street art” stilu oslikavao izloženu SEAT Aronu i pozivao prisutne da mu se pridruže u ostavljanju svog osobnog otiska na Aroni.

Na kraju večeri svi su gosti osim upoznavanja novog SUV modela Tarraco mogli otići i bogatiji za jedno novo iskustvo.


Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci