Predstavljamo vam predivan editorijal s riječkim potpisom!
P

Mlada Riječanka, talentirana fotografkinja i umjetnica Maja Stevanović svakodnevno nas oduševljava svojim fotografskim izričajem. Ljubav prema fotografiji, nepresušan izvor ideja i mašte koja ne poznaje granice omogućuju joj da stvara predivna umjetnička djela na koje smo ponosni.

I danas nas je oduševila novim vjenčanim editorijalom, a kao fotografu mladenkin make up na dan vjenčanja vrlo joj je važan. To je ono što zaista upotpuni cijeli izgled i čini da zablistaju.

Ono najvažnije je da im daje samopouzdanje i onda se osjećaju sretno, a sretne mladenke su i najljepše mladenke. Ideja ovog editorijala je bila stvoriti dva savršena looka za dan iz snova, od make up-a do frizure i vjenčanice te ih zabilježiti kroz nježne i ženstvene portrete kakve volim raditi dok se mladenka još priprema u sobi, neposredno prije nego izađe pred goste.

Editorijal su fotografirali u hotelu Bevanda u Opatiji koji je poslužio kao savršena kulisa sa svojim novim dizajnom. Nakon odabira vjenčanica u salonu vjenčanica BIBA, djevojke Emu Gračan i Anu Lešić iz Tijara model management-a uljepšali su u frizerskom salonu Domino, a Iva Berišić i IBeauty studio pobrinuli su se da “buduće mladenke” ostave sve bez riječi.

Jednostavnim i decentnim frizurama dodali smo dašak dodatnog glamura uz postojan i upečatljiv make up koji će ostati uočljiv i nakon PhotoSessiona. To nije bilo teško s obzirom na to da su to djevojke s prelijepim tenom i njegovanim licima što je također izuzetno važno prije nanošenja bilo kakve šminke.  Snimanje je proteklo sjajno, Ema i Ana su vrlo drage i profesionalne djevojke te su se odlično snašle u poziranju za make up kao i za haljine.


Maju i njezin rad možete pratiti na Instagram profilu @majastevanovicphotography.

Make up: Iva Berišić, IBeauty studio

Frizura: frizerski salon Domino

Vjenčanice: Biba

Foto: Maja Stevanović

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci