ZTC

Ponosni smo na predivne riječke priče, a ova današnja je upravo jedna od njih. Kate Brozinčević iz Studia Kate već je dugo sanjala o ovakvoj priči, a njezin san je napokon postao java, a zna se da se sve događa u pravo vrijeme, pa tako i ovo.

“Znala sam da mi za ovakvu priču trebaju osobe koje vole svoj posao, dobra šminkerica i naravno dobar fotograf. S obzirom da se Renata Sabljak i ja već dugo poznajemo ispičala sam joj svoju ideju koja se njoj svidjela i tako je krenula naša priča.”

Renata Sabljak i Kate Brozinčević

Renata je makeup artistica koja je također zaljubljena u svoj posao i zbog toga odličnih rezultata nije nedostajalo. Fotografije je snimio Josip Čekada, a modeli su bili Ivana Brkljačić i Ivana Modrić.

“Primila sam jako puno pohvala za cijelu priču, stvarno sam jako sretna jer se ostvario moj dugoočekivani san. Svakako bih surađivala i s drugim fotografima jer svako oko vidi drugačije i bilo bi zanimljivo vidjeti različite percepcije ljudi, tako da im ovim putem poručujem da nas slobodno kontaktiraju, hahah”

Kate se još davnih dana zaljubila u beauty editorijale i portrete koje krasi posebna frizura i naglašen make up. Jer oni tada pričaju priču, a oni su to upravo htjeli i pokazati, kako šminkom i frizurom ispričati raznovrsne priče.


Foto: Josip Čekada

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar