Predstava “50 nijansi zelene” oduševila sve prisutne u Quorum Gardenu
P

Iako se ljetni dani bliže nekom svom kraju, na Kvarneru još uvijek ne nedostaje dobrih sadržaja i lijepih trenutaka. Nedavno smo na Stilueti predstavili Quorum Garden u Kostreni, a isto smo mjesto sada posjetili kako bi uživali u večernjoj  varijanti i predstavi “50 nijansi zelene”.

Iako je predstava premijerno izvedena još 2013-e godine i danas osvaja publiku i privlači veliki interes! Dva glavna lika, prijatelji Dado i Robi  na čuvanje dobiju kovčeg misterioznog i primamljivog sadržaja. Nakon što prekrše obećanje i otvore kovčeg, kreću u avanturu života, a da se nisu makli dalje od svog dvosjeda.

Kroz priču o dva prijatelja dobili smo prikaz jednog životnog stila protkanog zabavnim likovima, neobičnim situacijama i velikom dozom humora. Svakako nas je dodatno pridobilo što je intergrirana i aktualna situacija, dezinficijensi,  prisutna je i socijalna distanca u nekim dijalozima, a sve to naravno na satiričan i duhovit način.

Tekst potpisuju Tena Ružić i Anis Galijatović, režiju  Tena Ružić, a tehničko vodstvo Srđan Badurina. Predstava je dio produkcije Scenopolis, a sve pohvale idu i glumcima –  Igor Kondić, Anis Galijatović, Hrvoje Zubčić, Josipa Manjgotić i Tena Ružić.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci