NaslovnicaLIFESTYLERIJEKA I KVARNERPrahir i De'llure nakit...

zadnje objave

Prahir i De’llure nakit konačno dostupni u Rijeci, posjetite atraktivnu poslovnicu u ZTC-u!

Zapadni trgovački centar u Rijeci jučer je postao bogatiji za atraktivne brendove koji će, ne sumnjamo, biti jako zanimljivi Riječankama, Riječanima i svima koji u ZTC dolaze u kupovinu!

PRAHIR kao ime u svijetu zlatarstva prvi puta se pojavljuje završetkom školovanja Dražena Prahira 1971. koji je svoje majstorstvo izrade nakita ispekao u jednoj od, u to vrijeme, rijetkih zlatarskih radnji u Varšavskoj ulici u Zagrebu. Dražen 1996. hrabro je pokrenuo vlastitu proizvodnju vjenčanih prstenova pod nazivom Prahir zlatarnice, čiji sinovi, Hrvoje i Tomislav istim žarom, željom i voljom nastavljaju ono što je njihov otac započeo. 

Obiteljske vrijednosti i dugogodišnja tradicija

Prahir Fine Jewellery Store u ZTC-u deseta je poslovnica i zasad najveća! Riječka poslovnica ima još jednu posebnost, naime prvi put su na jednom mjestu objedinjena dva sestrinsa brenda, Prahir i De’llure, što će shopping činiti još zanimljivijim! 

De’llure je predstavljen krajem 2020-e godine, u svojoj ponudi osim zlatnog i srebrnog nakita ima i nakit od čelika s 14k pozlatom upotpunjen poludragim kamenjem poput oniksa, malahita, akvamarina, apatita, lapisa i amazonita. Brend je svojim jednostavnim i profinjenim dizajnom, te minimalizmom koji dopušta slojevito kombiniranje odmah osvojio mnogobrojne zaljubljenice u nakit.

Prahir i De’llure, posjetite poslovnicu na nultoj etaži ZTC-a

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji besprijekorno zaokružuje priču o stilu, opire se prolaznosti vremena i ne mari za hirovitost trendova. No, nakit je nerijetko i mnogo više od estetski lijepog dodatka koji nas krasi. Ono što ga čini posebno vrijednim i nezamjenjivim naša je emotivna vezanost uz uspomene koje u nama budi i kojih se rado prisjećamo, te ono što nama simbolizira, bila to naša mala osobna amajlija ili pak podsjetnik na ljubav, obećanje, odanost ili prijateljstvo. Vrijednosti koje su nam i kroz bezvremenske komade nakita konačno dostupne i na Kvarneru! 

Nakit koji budi emocije

Sa svakog aspekta ova obiteljska firma ima razloga za zadovoljstvo, 70 zaposlenih i najmodernije proizvodno postrojenje u ovom dijelu Europe te širenje na tržište više od 15 europskih država kao vodeći izvoznik vjenčanog i zaručničkog prstenja.

Razloga za zadovoljstvo imamo i svi mi na Kvarneru, omiljeni ZTC sada ima poslovnicu koju smo dugo čekale!

Prahir Fine Jewellery Store, nulta etaža,

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC-SHOPPING.HR Tel:  +385 51 561 014

Fotografije: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE