NaslovnicaLIFESTYLEPoziv riječkim "bradonjama":...

zadnje objave

Poziv riječkim "bradonjama": BUDI BRADA NAŠEG GRADA!

Zapadni trgovački centar u Rijeci pokrenuo je novu inicijativnu i projekt Give Me 5 kojim se obilježava pet godina rada popularnog riječkog shopping centra. Svakog petog u mjesecu posjetitelje i kupce očekuju odlični popusti i akcije,  kao i iznenađenja kojima se nagrađuje njihova kupovina! Zavidno znanje o centru pokazali su

Jadranka Mikitišin, Magda Horvat,  Jelenić, Iris Jelenić, Željko Legac i  Marijana Mačešić  koja je osvojila i certifikat, a već sada se čeka novo izdanje i svibanj koji će opet osvježiti izloge kao i ponudu centra te donijeti poklon bonove u ruke nasumičnih kupaca koji će otkriti svoje poznavanje ZTC-a.

A ponudu događanja ovoga proljeća obogatit će potraga za muškarcima s bradom koji će nakon prvog koraka i prijave (prijavnice su na info pultu ZTC-a, na nultoj etaži centra) zasigurno osvojiti i žiri!

ZTC Rijeka i Gentlemen’s Shop započeli su autorski projekt “BUDI BRADA NAŠEG GRADA”,  cilj je promovirati sve značajniji dio muške populacije koja svojim specifičnim izgledom, a ponajprije zahvaljujući njegovanoj bradi, zauzima posebno mjesto na sceni grada Rijeke i šire.

Cilj je ujedno i izazvati pažnju javnosti na sofisticiranog muškarca koji brine o svojem izgledu, o svojoj bradi, frizuri, ali i odijevanju te načinu ophođenja.

Poziv je ovo svim muškarcima neovisno o godinama koji ponosno nose svoju bradu kao svoj zaštitni znak ili kao svoj trenutni stilski izražaj, a koji bi rado ponijeli titulu „brade grada“. Brada je odraz stila, mudrosti, muževnosti i osobnosti, a ovim  se projektom želimo pohvaliti riječkim bradonjama.

ZTC i Gentlemen’s Shop ne biraju svojeg novog Mistera, niti je ovo natječaj ljepote.

 U ZTC-u će se stoga 18. travnja 2017. u 18h  predstaviti svi prijavljeni kandidati, žiriju kojeg čine mahom osobe iz javnog života grada. Od prijavljenih muškaraca očekuje se isključivo da imaju bradu i volju za potencijalnim osvajanjem neke od nagrada te želju da ponosno nose titulu „brade grada“.

Odabrat će se zatim 10 kandidata koji prolaze u drugi krug izbora, a koji će se održati 22. travnja 2017. godine, također u prostorima ZTC-a. Tom će se prigodom organizirati zabava i druženje u organizaciji Gentlemen’s Shopa i ZTC-a.  Od 16h posjetitelji će moći vidjeti „live“ uređivanje brada naših finalista, a nakon toga slijedi program sa puno zanimljivosti o bradi, znanstveno dokazanih ili povijesno interesantnih, za koje vjerujemo niste znali. Uz to, saznati ćemo i što žene misle o muškim bradama i bradonjama iz svoje perspektive. Zato, drage dame ovo je vrlo zanimljivo događanje i za vas.

Stil brade otkriva i karakter muškarca!

Kao intro u predstavljanje naših „bradonja“ naučiti ćemo vas kako ispravno njegovati bradu, koji stil odabrati, a moći ćete i postavljati pitanja našem stručnom osoblju. Događanje se odvija u ležernoj atmosferi, a program vodi Larry Ambrozich, poznata TV brada sa stilom.

Larry Ambrozich, foto: Ivor Mažar

Trojicu finalista odabrati će ženski žiri te će krenuti u svoju „bitku“ za bodove na Facebook stranici ZTC-a . Osim što će se odabrati “BRADA NAŠEG GRADA”, kojeg očekuje zanimljiva nagrada,  ZTC će nagraditi i jednog, random izvučenog, Facebook prijatelja koji je sudjelovao u glasovanju.

Prijave kandidata: Prijavnicom na infopultu ZTC-a i u Gentlemens shopu, Žrtava fašizma 2a

Konačno jedno događanje za muškarce za koje ne sumnjamo da će se jednako svidjeti i muškarcima!

ZTC, Zvonimirova 3, Rijeka

Kontakt: 051 561 014

ZTC-SHOPPING.HR

ZTC RIJEKA FACEBOOK

 

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE