Potraga za prvim službenim PIK Rijeka blogerom je na pola puta, još se stignete priključiti novim izazovima!
P

PIK Rijeka traži prvog službenog blogera/blogericu, a pokret #PIKnikOdDoma koji se širi društvenim mrežama postao je pravo mjesto inspiracije i odličnih ideja! Iza nas su tri izazova koji su donijeli prve bodove, a dok čekamo četvrtak kada ćemo saznati tko će ponijeti bodove u četvrtom krugu te najavu novog izazova, vrijeme je da se prisjetimo recepata koji su dobili bodove i da vas podsjetimo da se još stignete priključiti ovoj vrhunskoj potrazi!

Ovo je poziv za kuhare amatere, mame, tate, djedove, bake, studente i studentice, ma za sve one koji uživaju u spravljanju obroka uz PIK-ove brandove Tonka i Paštaria koji su partneri ovog gastro online putovanja!

PRVI IZAZOV:

Budi prvi službeni PIK food bloger! Prvi izazov: Proljetna maneštra uz #PIKnikOdDoma

DRUGI IZAZOV:

Budi prvi službeni PIK food bloger! Drugi izazov: Slatka delicija uz #PIKnikOdDoma

TREĆI IZAZOV:

Budi prvi službeni PIK Rijeka food bloger! Treći izazov: Hladna salatica uz #PiknikOdDoma

O ČETVRTOM IZAZOVU:

Budi prvi službeni PIK Rijeka bloger! Četvrti izazov: Slana ili slatka pita s Tonka svježim sirom

PRAVILA IZAZOVA „PIK BLOGER 2020.“

  1. Izazov traje 6 tjedana i uključuje 6 različitih tema koje će se bazirati na različitim proizvodima iz asortimana PIK-a Rijeka, odnosno brandova Tonka i Paštaria, a pratit ćemo Vaše fotografije i recepte na Facebooku i Instagramu.
  2. PIK Rijeka i Stilueta pratit će fotografije jela pod hashtagovima #PIKnikOdDoma, svaki izazov imat će jasno označeno trajanje i pravila koje profile tagirati. Recept možete objaviti na zidu uz fotografiju jela, može i dodatno na story-u. Na fotografiji recepta mora biti sporedno vidljiv sam proizvod.
  3. Profil mora biti otvoren i javan dok traje izazov kako bi imali uvid u jelo i kako bi mogli repostati sadržaj na društvenim mrežama Partnera.
  4. Svaki pojedinačni izazov ocijenit će PIK i Stilueta s jednim bodom. Natjecatelji imaju pravo sudjelovati u svakom izazovu te skupljati bodove. Na kraju šest izazova zbrajamo sveukupne bodove. U slučaju izjednačenog rezultata osmislit ćemo finalni izazov za sve one koji imaju jednak broj bodova i dijele prvo mjesto te ćemo na temelju finalnog izazova odlučiti i pobjedniku izazova koji će ponijeti laskavu titulu prvog PIK FOOD BLOGERA.
  5. Pobjednika očekuje vrijedan poklon paket PIK-a i Stiluete, intervju na Stilueti, profesionalno fotografiranje (po dogovoru: Kvarner, Istra, Zagreb) te dodatna promocija putem Stiluetinih kanala kako bi osim paketa i dogovorenih usluga dobio i brandiranje i vidljivost u javnosti i na društvenim mrežama.
  6. Sudionici pristaju na repostanje sadržaja i spominjanja, objave na PIK društvenim mrežama i na Stilueti, pobjednik pristaje ustupiti podatke, pristaje na intervju i na dodatne promotivne aktivnosti koje budu u interesu PIK Rijeka, Stiluete i pobjednika

Sretno svima, kuhajte, uživajte, dobro se zabavite i svoje recepte uz #PIKnikOdDoma nam otkrijte!

Naslovna fotografija: Kolaž fotografija jela koja su osvojila bodove u prethodnim izazovima

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci