Posjetili smo Sajam vjenčanja u Opatiji!
P

Dvorana Marino Cvetković u Opatiji poprimila je proteklog vikenda elegantno ruho. U sklopu Sajma vjenčanja predstavili su se brojni izlagači, a kako svake godine pratimo ovo događanje, odmah smo primijetili kreativnost i ljepotu presenting cornera koje je ove godine bila na zavidnoj razini!

Ovo događanje u Opatiju privlači mladence, ali i brojne ljubitelje vjenčanja, mode, ljepote, mjesto je ovo dobrih susreta i dobrih ideja, a ne nedostaje i zanimljivih sadržaja! Najviše pažnje privlače modne revije, iako nismo stigli popratiti VIP reviju u subotu, oduševila nas je revija u nedjelju na kojoj smo imali prilike vidjeti vjenčanice i svečane kreacije za najmlađe!

Poznato je da Opatija još od davnina na glasu kao savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najduljom tradicijom u Hrvatskoj.

Upravo je to i pridonijelo tome da je Hrvatska s brojnim jedinstvenim lokacijama danas jedna od najpopularnijih svjetskih destinacija za vjenčanja i visoko na listi želja brojnih mladenaca diljem svijeta. Novi trendovi osim popularizacije destinacijskih i elopement vjenčanja, ukazuju na to da su popularni luksuz, raskošno cvijeće, impresivni stolovi te moda inspirirana kraljevskim vjenčanjima. A trendove kreiraju profesionalci osluškujući, mjereći i predviđajući, a na svakome je paru da otkrije detalje i stil koji kao da su krojeni baš za njihovo vjenčanje.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci