Posjetili smo prvi Fashion Bazaar u 4look-u i oduševljeni smo!
P

4look bio eco beauty salon beauty je adresa u samom centru Rijeke (Žrtava fašizma 2b) koja neprestano pomiče granice i iznenađuje inicijativama.

Ovoga puta 4look tim odlučio je organizirati svoj prvi jesenski bazaar, kako bi kreirao platformu za razmjenu odjeće, modnih dodatka, cipela, torbica, ali i razmjenu ideja inspirativnih i kreativnih ljudi.

Već prvi bazaar nosi epitet uspješnoga jer brojne su Riječanke subotnje poslijepodne provele u modnom ruhu 4look-a, uz priliku da zavire u ormare Riječanki sa stilom, a trenutke uživanja začine poznatim Bottega mjehurićima.

Jučer su svoje ormare uspješno predstavile i ispraznile Iva Berišić, Ivana Pirizović, Hana Kalac, Anja Zambelli Čolak, Mia Konjuh, Milene Kapetanović – Peperoncina Design, Gordana Nikolić i Maja Uremović za koju nam je naš čovjek na terenu, fotograf Ivor Mažar otkrio da je konstantno  imala najveću gužvu!

Rijeci trebaju iskoraci, manja i velika događanja koja će oplemeniti kako ponudu grada tako i priliku da vrijeme provedemo u ugodnim trenucima, još kad se spoje ugodno s korisnim kao na prvom Fashion Bazaaru, imamo dobitnu kombinaciju! 4look tim, you did it again, čestitamo!

Foto: Ivor Mažar

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci