Posjetili smo novo T prodajno mjesto u ZTC-u! Priključite se natječaju “Zač volin HNK Rijeku” i osvojite cool nagrade!
P

Neovisno želite li novi mobitel i dodatnu opremu ili pak saznati sve o tarifama i ostalim komunikacijskim uslugama Hrvatskog Telekoma, od sad to možete i na zapadnom dijelu Rijeke.

Tvrtka Europhone, franšizni partner Hrvatskog Telekoma, otvorila je novo T prodajno mjesto u riječkom ZTC-u, na etaži -1.

Građanima Rijeke u novom T prodajnom mjestu, na raspolaganju su stručni i educirani djelatnici koji na jednostavan i razumljiv način, u svakom trenutku, mogu pomoći pri odabiru najboljih telekomunikacijskih rješenja prema potrebi korisnika.

Požurite u novo T prodajno mjesto u ZTC-u jer do 31.10. možete pronaći brojne uređaje na popustu, a za uređaje u redovnoj ponudi možete iskoristiti i 50 EUR popusta do isteka zaliha.

Priključite se nagradnom natječaju „Zač volin HNK Rijeku“ i prilikom posjete novom T prodajnom mjestu u ZTC-u, na etaži -1, ispunite prijavnicu i osvojite dresove ili ulaznice za utakmicu HNK Rijeke.

Nagradni natječaj odvija se od 26. listopada do 7. studenog i od 9. studenog do 12. prosinca i vrijedi samo u T prodajnom mjestu u ZTC-u Rijeka. Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 7. studenog i 12.prosinca uz prisustvo igrača i stožera omiljenog riječkog nogometnog kluba.

Fotografije:  Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci