Posjetili smo cvjećarnu Mali Raj i saznali što sve nude Riječankama i Riječanima
P

U novi tjedan ulazimo na najljepši način, vodimo vas u Mali raj, cvjetarnu koja se nalazi u ulici Slavka Krautzeka 49 na Trsatu. 

Osim prodaje i aranžiranja cvijeća, lončanica, ukrasnih tegli, vazi, košara, umjetnog i suhog i rezanog cvijeća, Mali raj ima mnoštvo usluga kojima vam olakšavaju i uljepšavaju brojne svakodnevne i svečane trenutke. 

Mali raj nalazi se na Trsatu, u Rijeci

Cvjetni aranžmani za sve prigode, poklon buketi i flower box kutije, aranžmani povodom Svih svetih, aranžiranje poklona, velil izbor sobnog bilja te mogučnost narudžbi biljaka ili stabala po želji. Isto tako, ako planirate vjenčanje u Malom raju možete dogovoriti uređivanje hale za vjenčanje, buket, revere, dekoraciju auta i ostalo. Ovaj tim svojim klijentima pruža mogućnost aranžmana kroz godišnja doba, uređivanje poslovnih prostora, okućnica i vrtova, posredovanje pri izradi projekata kao i stučne savjete za održavanje.

Mali raj vrši dostavu u bilo koje doba dana, osim velikog izbora cvijeća i biljaka, u poklon galeriji pronaći ćete odlične ideje za poklone i dekoracije, između ostalog poznate likere Fiuman i Fiumanka.

Suza rakije i likeri
Fiuman i Fiumanka

Djecu će oduševiti velik izbor hobotnica s dva lica koje su oduševile Tik tok generaciju, a personalizirani box srce s plišancem još je jedna savršena ideja!

Tik tok trend dostupan i u Rijeci!
Hobotnice u različitim bojama i s dvije strane
Personalizirani flower box je uvijek odlična ideja

Moramo napomenuti da će vam i ovaj tim rado umotati poklon te zaokružiti cijelu priču na najljepši način.

Pronašli smo i prekrasne dekoracije za Uskrs tako da nas veseli kako možemo zaključiti da smo na Trsatu pronašli sve na jednom mjestu.

Uslužnost tima Malog raja dolazi do izražaja u svakom detalju i segmentu rada, tako stoje na raspolaganju putem mobitela/Wapp/ Viber 099/6544-636, maila: prodaja.maliraj@gmail.com.

Radno vrijeme je svakog dana od 8:00 do 20:00 sati, nedjeljom od 8:00 do 14:00 sati.

CVJEĆARNA MALI RAJ,

Slavka Krauzteka 49, Rijeka

Telefon: 051/219-042

Fotografije: Ivor Mažar, pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci