Posjetili smo centar dentalne medicine artDENTAL i saznali koje pogodnosti imaju do kraja veljače!
P

Kad se o zdravlju radu, nema kompromisa. Pronaći tim ljudi u koje imate apsolutno povjerenje i mjesto u kojem se osjećate ugodno i dobrodošlo spoj je koji donosi siguran i dobar osjećaj, a zatim dolazi i usluga koja će ispuniti sva vaša očekivanja.

Sve smo navedeno pronašli u centru za dentalnu medicinu artDENTAL na Kastvu. Privatna stomatološka klinika odiše jednom posebno dobrom energijom, odabir boja, detalja, inspirativnih poruka doprinosi jednoj toploj, obiteljskoj atmosferi na kakvu još nismo navikli kad se radi o ovakvim mjestima.

Ipak, ono što je posebno važno naglasiti je tim. Vrhunski liječnici stomatolozi i ostalo osoblje djeluje u savršeno skladnoj sinergiji pružajući svakom pacijentu individualan pristup i maksimalnu posvećenost. Stoga ne čudi da više od 60% novih klijenata dolazi po preporuci, a znamo da je usmena predaja najiskreniji izraz zadovoljstva!

artDENTAL za svaki završeni rad, izdaje knjižicu kvalitete za navedeni rad, pozicije kao i upotrijebljeni materijal. Rad s ljudima izrazito je osjetljiv i ovo je još jedna potvrda kojom ovaj tim pokazuje da svakom pacijentu želi uliti sigurnost. Na ovaj način također pokazuju koliko im je stalo.

S jedne strane vrlo posloženi, dobro organizirani, profesionalni, a s druge topli i puni razumijevanja.

ArtDENTAL spaja struku i emociju,  centar dentalne medicine za estetsku stomatologiju i implantologiju otvoren je 2012. godine, a bračni par Nina Varljen Nikolić i Marko Nikolić savršeno balansiraju privatnim i poslovnim obavezama te su struku doveli na zavidan nivo pa tako danas na svoje dvije lokacije, u Opatiji i Kastvu, imaju sretne i zadovoljne pacijente!

Nina Varljen Nikolić i Marko Nikolić, fotografija: I. Kontuš

Jako je bitno naglasiti i kako sve kirurške zahvate obavlja specijalist oralne kirurgije dr.dent.med Marko Nikolić.

Nakon našeg prvog dolaska možemo potvrditi kako je ime ovog centra itekako opravdano, umjetnost življenja i poziva, sklad utkan u rad artDENTAL centra dentalne medicine s kojim ćemo vas upoznati u narednom periodu!

Prije nego se odjavimo do idućeg druženja s ovim timom, imamo još jednu savršenu preporuku!

Veljača u artDENTALU! Poklanjaju: prvi pregled i plan terapije, panoramsku snimku, CT snimku, više je kategorija popusta od 10% do 20%,  za sve koji se odluče započeti s novim radovima do 28.02. artDENTAL odobrava dodatni popust od 10%    (za minimalni iznos ponude od 7300 kn)

Jedna od recenzija na internetskoj stranici artDENTAL navodi – „Nitko ne očekuje da se osjeća opušteno kod odlaska stomatologu. A oni su uspjeli da se osjećam baš tako. I, pored toga, naprave izvrstan posao“

Sve je rečeno u dvije rečenice! Uživali smo u našoj prvoj posjeti, a uživati možete i vi, zdravlje neka ne čeka, kako bi upili ljepotu življenja u nadolazećim proljetnim i ljetnim danima, budite slobodni svoje povjerenje i vrijeme dati  artDENTAL centru!

Nina Varljen Nikolić
Marko Nikolić

Rezervirajte termin:

Tel.: 0038 51 582 888

Mob.: 00385 95 482 8888

e-mail: info@artdental.hr

www.artdental.hr

artDENTAL FACEBOOK / artDENTAL INSTAGRAM

Fotografije: Ivor Mažar 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci