Posjetili smo Beauty centar by Dina i saznali sve o revolucionarnom pomlađivanju kože HIFU uređajem
P

Posjetili smo Dinu Maršanić, vlasnicu Beauty centra by Dina – nove Beauty &  Relax zone u samom centru grada koja nam donosi mnoge novitete iz svijeta  ljepote i zdravlja U Ulici Pod kaštelom, na broju 9, u predivnom ambijentu starog grada nalazi se Beauty Centar by  Dina. U prekrasnom, prostranom novouređenom prostoru objedinili su sve usluge na jednom  mjestu. Cilj im je ponuditi nešto drugačije; mjesto u kojem ćete se moći opustiti od stresne  svakodnevnice i iz kojeg ćete izaći ljepši i sretniji.

Salon donosi novitete kroz nekoliko beauty i relax zona – Relax, Silver i Golden room.

U Ulici Pod kaštelom, na broju 9, u predivnom ambijentu starog grada nalazi se Beauty Centar by  Dina.

Relax room zamišljen je kao ultimativno mjesto opuštanja – ondje se nalazi Infracrvena sauna –  kraljica antistres programa, koja će vam pomoći izbaciti toksine iz tijela, smanjiti kilograme, celulit  ili ublažiti nesanicu, artritis ili grčeve mišića. Ambijent u kojem se možete opustiti i prepustiti sami  sebima. Silver room je prostor posvećen zdravlju i ljepoti. Kako bi klijenticama olakšali odabir  usluga i uštedjeli novac, Centar nudi brojne pakete usluga.

Golden Room nudi zaista nešto posebno i drugačije – novitet i revoluciju u zatezanju kože – HIFU  (High Intensity Focused Ultrasound) uređaj.

Novitet u ponudi zaintrigirao je Riječanke, zašto si se odlučila upravo HIFU tretmanom oplemeniti ponudu svoje beauty oaze i kakve su prve reakcije žena koje se odluče na promjenu?

Moj posao je, između ostalog, čitati i istraživati sve vezano za našu beauty djelanost i tako zapravo dolazim do svih  ideja vezanih za usluge u salonu. Odluku u kupnji HIFU aparata donijela sam vrlo brzo jer sam znala o kakvoj je beauty revoluciji riječ i što omogućuje.

Kako HIFU funkcionira?
Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta se kontrolirano zagrijava tkivo na dubini do 4,5 mm čime se stvaraju velike količine vezivnih tkiva (kolagena) što rezultira pokretanjem regeneracijskog procesa odnosno učvršćivanja zatezanja i podizanja kože. 

Kome je namijenjen HIFU tretman?
Tretman je namijenjen osobama koje žele izgledati mlađe, na čijem je licu vidljiv gubitak tonusa, a na određenim dijelovima tijela proširene, plitke ili duboke vene. Osobama s blagim, srednjim i ekstremnim stupnjom opuštenosti kože. Ovisno o dubini na kojoj zagrijavamo tkivo, dobivamo drugačije efekte na koži: od smanjenja sitnih bora na licu, suženja pora na licu, regulacije lučenja sebuma, smanjenja dubljih bora oko očiju i usana, podizanje i zatezanje kože lica i vrata sve do tretiranja suvišnih nakupina depozitnih masnoća. 

Priprema za tretman?
Prije samog tretamana, radi se analiza kože kako bi se utvrdio stadij u kojem se koža nalazi. Pregledom zona koje ćemo tretirati, označavamo žile koje su na u području djelovanja. Označavanje zona i točnog položaja žila, umanjuje se i najmanji rizik od raptura te čini ovaj tretman u potpunosti sigurnim. 

 

Tretmani su namijenjeni osobama starijima od 30  godina, a pomažu u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea te proširenih, plitkih ili dubokih  vena. Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta, uređaj na potpuno prirodan način  postiže rezultate vidljive odmah nakon tretmana. Ovisno o dubini na kojoj zagrijavamo tkivo,  dobivamo drugačije efekte na koži: od smanjenja sitnih bora na licu, suženja pora na licu,  regulacije lučenja sebuma, smanjenja dubljih bora oko očiju i usana, podizanje i zatezanje kože
lica i vrata sve do tretiranja suvišnih nakupina depozitnih masnoća.

Tretmani su namijenjeni osobama koje žele izgledati mlađe i osjećati se bolje!

Više o HIFU i ostalim tretmanima saznajte na web stranici BEAUTY CENTRA ili na Facebook stranici BEAUTY CENTAR BY DINA.

Svakako posjetite ovu jedinstvenu oazu na adresi Ulica Pod kaštelom 9, nazovite i dogovorite  svoje besplatne konzultacije na broj 091/169-34-14.  Svoju ljepotu prepustite sigurnim i stručnim rukama, s Beauty centrom by Dina ne možete pogriješiti.


Pripremila: Stilueta

Foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci