Posjetili smo Amber Niche Store, jedinstveno mjesto u Rijeci!
P

Naš grad je imao zanimljivu godinu, a pri samom kraju ponudu Rijeke oplemenila je jedinstvena lokacija koja vas već izlogom opojno poziva da uđete i zavodi vas poput mirisa najfinijeg parfema. A upravo su parfemi okosnica priče ove mirisne beauty oaze.

Amber niche store je jedinstven koncept parfumerije koja u svojoj ponudi nudi niche parfeme te premium proizvode za njegu kože i kose. Niche parfemi su specijalna vrsta mirisa, odlikuje ih neobičan i unikatan sastav te su na beauty sceni Hrvatske sve popularniji.

Amber Niche Store

Ugled grade na osnovi kvalitete, a proizvode se u limitiranim kolekcijama. Na taj način odabir parfema postaje „unique experience“ što su svjesni u Amber Niche Store, mjestu koje spaja parfeme i osobnost kako bi vaša jutra uz dodir parfema koji vas prati kroz dan postao senzualan jutarnji ritual i najljepši početak dana.

Parfumerija u ponudi ima vrhunske niche brandove parfema za žene i muškarce kao što su: Initio, Jeroboam, Ormonde Jayne, Parfums de Marly, Puredistance Master Perfumes, Fragrance du Bois, Marc-Antoine Barrois, Liqvides Imaginaries, Amuage, Clive Christian, Eight & Bob…

U niche parfeme se stavljaju esencije vrhunske kvalitete kojima se može odrediti porijeklo, npr. vetiver s Haitija, pačuli iz Indonezije, vanilija s Madagaskara itd.

U Amberu možete pronaći i Philip B, vrhunski veganski brand za kosu koji je stvorio poznati stilist iz LA-a i miljenik zvijezda –  Philip Berkovitz. Za njegu kože u ponudi je ekskluzivna švicarska kozmetika Rivoli koja svoja rješenja temelji na najnovijim spoznajama o biologiji kože.

Na adresi Đure Šporere 2A u Rijeci (nova zgrada u blizini Kosog Tornja) smjestila se mirisna oaza koja je duh svjetskih metropola donijela u središte Grada koji teče.

Radno vrijeme Amber Niche Store je od ponedjeljka do petka 09 – 20h, subotom 09 – 14h.

Ovih blagdana darujte ritual, onaj s kojim će vama draga osoba ući u novi dan, a pri svakom osjetu parfema u svom danu,  sjetit vas se s osmijehom na licu.

Parfem je uvijek dobra ideja, a šarmantna i prekrasna parfumerija  luksuznog uređenja dom je brandova koji će vas očarati i oduševiti.

AMBER NICHE STORE

Đure Šporera 2a, (kraj Kosog tornja), Rijeka

Telefon: 051 304 013, mail: info@amber.com.hr

 Instagram profil amber.niche

 Facebook stranica Amber Niche

Pripremila: Stilueta

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci