Posjetili smo Amber Niche Store. Imamo pet parfema na jesenskoj wish listi!
P

Amber Niche Store ekskluzivna je parfumerija u samom centru Rijeke. Već godinama ova beauty adresa privlači ljubitelje niche brendova. Neki poznaju filozofiju koja se krije iza niche svijeta parfema, neki ju tek upoznaju. U svakom slučaju, popularna parfumerija nedaleko Kosog tornja, dom je specifičnih brendova parfema u koje se lako zaljubiti.

Jednom kad dopustite da vas očara svijet niche parfema, ostat ćete začarati.

Posjetili smo Amber Niche Store kako bi se upoznali s jesenskim novitetima. Osim što smo probali nove parfeme, odlučili smo pronaći i neke ultimativne favorite. Imamo pet parfema koje možemo zamisliti da nas prate kroz jesenske dane i noći. Krenimo…

PARFUMS DE MARLY VALAYA

Ako postoji neki brend koji je idealan za upoznavanje niche svijeta parfema to je baš ovaj. Ženstven, estetiziran, ugodan, romantičan. Parfemi su krasni! A Valaya… fantazija u bočici! Donosi svježinu i senzualnost, osjećaj koji želite imati na sebi svakoga dana. 

AMOUAGE DIA

Niche parfem Dia ime je dobio po princezi Diani. Već ta činjenica utjecala je na odličan dojam i subjektivan pristup. Parfem je predivan! Ima u sebi tu neku jednostavnost, a opet je snažan i ostavlja dojam! Vrlo lako se probio na wish listu. Amouage stoji iza poznatih i prepoznatljivih niche parfema, a Dia je jedan od najpopularnijih parfema ovog luksuznog parfemskog brenda. 

ORMONDE JAYNE SAKURA

Naša suradnja s Amberom traje od početaka, od otvorenja. S vremenom smo upoznavali sve brendove, a ovaj se nekako nenametljivo držao na svojoj strani, u elegantnim bočicama s pogledom na Kosi Toranj. Ovaj je parfem sve promijenio! Sakura je sve! Iako prizvukom vuče na cvjetno proljeće, Sakura ima moć  pomoći vam da se rascvjetate svaki dan!

INITIO SIDE EFFECT

Ako su tri parfema koje smo naveli prvi bili romantični, posebni, ženstveni, karakterni, ali umjereni, onda je ova preporuka ipak nešto drugačije. Ovaj je parfem karakteran. Snažan. Unisex. On progovara. Želi biti zapažen i zamijećen. I ne samo da želi, to i zaslužuje! Side effect definitivno ostavlja dojam.

CLIVE CHRISTIAN CONTEMPORARY

Ovaj brend je moćan. Ovaj parfem je moćan. Nastao je povodom 150-te obljetnice ovog, jednog od najpoznatijih niche brendova. Parfem nježno šapuće priču brenda koji je postavio temelje niche filozofije. Parfem je jedinstven, zamaman, jednostavno: Želite ga imati. Bezvremenski klasik.

Parfemi imaju moć podsjetiti nas na neke posebne trenutke. Parfemi imaju moć osnažiti nas. Parfemi mogu uljepšati svakodnevicu. Parfemi postaju dio naše osobnosti. Savršeni parfemi čekaju vas u Amber Niche Store-u u samom centru Rijeke.

Posjetite web stranicu Amber Niche Store-a na poveznici.

AMBER NICHE STORE,

Adresa: Đure Šporera 2a,Telefon: 051 304 013

Pripremila: Marija Mažar Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci