Posjetili smo 4look Beauty Concept i uvjerili se da boxer braids vole sve generacije!
P

Ove godine proljetni dani su nas zaobišli i samo zadnjih tjedan dana imamo priliku osjetiti energiju buđenja proljetnog doba koje svi vole! Proljeće je vrijeme buđenja, promjena, novih ideja. Žene kad imaju potrebu nešto promijeniti u životu najčešće kreću od frizure, a mi smo saznali koji će to biti trend ovoga ljeta.

Naime, ugostili su nas u poznatoj riječkoj beauty adresi, 4look Beauty Concept (Ulica Žrtava Fašizma 2, Rijeka) godinama uspješno dovodi svjetske trendove u Rijeku, a ove godine hit će biti pletenice! Popularne boxer braids proslavili su kako i ime kaže boksači koji su slagali kosu u pletenice kako im ne bi smetala za vrijeme borbe. Vjerojatno ste ih primijetili i u filmu Milion Dollar Baby redatelja Clinta Eastwooda gdje ih nosi glavna glumica Hilary Swank.

Ena i Marina povjerenje su dale 4look timu!

U zadnje vrijeme popularna frizura prelila se na društvene mreže,  video spotove, serije i na kraju ono najbitnije gdje trendovi zažive – na ulice. Riječanke svih generacija priliku da uživaju u drugačijoj frizuri imaju prilikom jedne posjete 4looku! Frizura traje oko 7 dana, izrada oko sat vremena. Sa pletenicama se može normalno spavati i ne oštećuju vašu prirodnu kosu.

Umetci su izrađeni od visokokvalitetnog vlakna umjetnog podrijetla, koje zbog svog izgleda i taktilnog osjećaja podsjećaju na prirodnu kosu. Izuzetno su lagani, ne zapetljavaju se te se lagano raščešljavaju.

Ena je jedva čekala priliku da proba pletenice u boji!
Isto kao i Marina! Najteži dio je bio odabrati boje jer 4look ima bogat izbor jednobojnih i ombre umetaka.

Boksačke pletenice u boji jedna su od najtraženijih usluga u frizerskim salonima posljednjih nekoliko godina. Umetci su dostupni u širokoj paleti boja, u jednobojnim ili višebojnim varijantama. Pitali smo i koje boje najčešće biraju klijentice 4look Beauty Concepta, ali saznali smo da pravila nema, jako dobro idu pastelne nijanse, ali i sve ostale, od jednobojnih do ombre umetaka lako je pronaći svoj favorit!

Na pletenicama smo zatekli Enu Zec i Marinu Kirinčić, nakon najtežeg dijela – odabira umetaka jer izbor je doista velik išao je onaj slađi dio, a to je nova frizura! Dojmovi su izvrsni, obje klijentice oduševljene!

Upravo su nadolazeći ljetni dani najbolja prilika da se opustite, nagradite, počastite novim lookom koji donosi ljetnu razigranost i priliku da tjedan dana uživate u svom drugačijem izdanju.

Umetci ne smetaju vašim svakodnevnim aktivnostima.
A savršeno se uklapaju u tople dane i vaše ljetne casual i svečane trenutke!

Bila je ovo duga zima, sada treba napuniti energiju sretnim trenucima i nekim novim odlukama, sada treba dodati boje u garderobu, život, a zašto ne I na kosu?!

4look Beauty Concept, Žrtava Fašizma 2, Rijeka

Više na internetskoj stranici 4look.hr

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci