Posjetile smo ZTC i u dm-u pronašle tri super proizvoda hrvatskih brendova kozmetike
P

S proljećem događa se i neko proljetne buđenje duha i tijela. Željni smo promjena, noviteta, dobrih navika, a one često počinju s beauty ritualima. Kozmetika nam je naravno uvijek slaba točka i nikad dosta proizvoda! Žene koje nas čitaju, sigurno nas razumiju! Stoga smo zadnji posjet ZTC-u posvetili upravo beauty temi i pronašli smo proizvode hrvatskih proizvođača koji su nam itekako zapeli za oko! dm se nalazi na -1 etaži popularnog trgovačkog centra i nama je jedna od omiljenih oaza u kojoj uvijek pronađemo nešto što nas zaokupi!

Ovo su naša tri beauty favorita!

Sapunoteka vitaminska krema za lice.

Riječ je o noćnoj kremi za lice s ekstraktom maline i vitaminima A, B3, B5 i E.

Hranjiva noćna krema za lice koja je bogata vitaminima. Posebno je prikladna za suhu i zrelu kožu, a pogodna i za normalnu i osjetljivu kožu lica. Super je izbor ako ste u potrazi za kremom s prirodnim sastojcima.

Cijena kreme iznosi 5,25 € (39,56 kuna).

Olivalov aktivni piling nam se čini super za ovo prijelazno razdoblje, kako bi ukloniti mrtve stanice kože te  smo spremne za proljeće!  Glavni sastojak u pilingu je smilje. Namijenjen je temeljitijem čišćenju mješovite i masne kože, a idealno ga je koristiti jednom do dvaput tjedno. Piling je korak koji često preskačemo, iako ga brojni dermatolozi naglašavaju. Kako se to ne bi više događalo, biramo piling hrvatskog brenda.

Cijena pilinga iznosi 5,83 € (43,93 kuna).

Holyplant hijarulonski serum za lice je super! Hijarulon je jako bitan u njezi suhe i dehidrirane kože. Ovaj serum ju intezivno rehidrira, smanjuje bore i osvježava. Koristi se ujutro i navečer. Ovo nije novitet za nas, ovo je proizvod kojem se često vraćamo i uvijek je dio kozmetike na našim policama te naša preporuka.

Serum je izvrstan a i cijena mu je izvrsna, iznosi 9,94 € (74,89 kuna).

Ovo su naši favoriti, vi nam javite ako ste ih već isprobali ili ako imate neke druge preporuke iz dm-a. U ZTC-u smo opet uskoro i nije nam nikakav problem vratiti se među omiljene police, dapače!

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC.HR
Tel:  +385 51 561 014

Prethodni tekst – Stilueta u posjeti: Tri modela naočala iz ZTC-a!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci