Posebno srce za posebnu ženu iz zagrebačke radionice nakita Lapidarium!
P

Ovoga petka međunarodni je Dan žena. Prošlo je točno 110 godina od kada se prvi puta počeo obilježavati taj dan koji slavi postignuća pripadnica ženskoga spola. Povodom toga, zagrebačka radionica nakita Lapidarium predstavlja mini kolekciju nakita s posebno dizajniranim motivom srca – srce s karakterom kao naglasak posebnosti. Kolekciju je dizajnirao Silvio Hrnčir za Lapidarium, a inspirirana je ljubavlju te nudi savršene komade nakita u koje će se svaka žena zaljubiti.

Kolekcija nudi ogrlicu, broš i naušnice koje dolaze u tri veličine i tri boje, a komadi su izrađeni od srebra s pozlatom ili od zlata. Ova kolekcija samo je dio opusa nakita romantičarske note vrijednih umjetnika okupljenih unutar autorske radionice Lapidarium. Osim što oduševljavaju žensku populaciju, takvi komadi nakita idealan su poklon kojime nekom darujete ljubav i pažnju koja zauvijek traje. Posebnost žene na taj način naglasite posebnim nakitom.

Ogrlica s privjeskom srca dostupna je u Lapidariumu u Radićevoj 10 u Zagrebu po cijeni od 750 do 1200 kn, ovisno o veličini privjeska, naušnice su 450 kn, dok je cijena broša 650 kn.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci