Posao, obitelj, sve te obaveze… organizirajte savršenu večer za prijateljice!
P

Bez obzira koliko ozbiljnost život zahtijeva od tebe, uvijek je potreban prijatelj s kojim se možeš glupirati! – nepoznati autor

U današnjem vremenu i danima punim obaveza jedna pronađemo i vrijeme za sebe, stoga nas ni ne čudi da često zanemarujemo kvalitetno vrijeme s prijateljicama. Pravo prijateljstvo se cijeni, a savršeno druženje napunit će naše baterije jer provesti dan okružen prijateljicama nikad se ne odbija. Danas za vas imamo nekoliko ideja kako organizirati savršenu večer za prijateljice, ostanite s nama u nastavku.

Bez obzira koliko godina imali za vas i vaše najdraže prijateljice pidžama party je uvijek dobra ideja. Dobri filmovi, još bolje vino i odlična hrana uz vaše prijateljice savršeno će vam odgovarati kao mali bijeg od stvarnosti. Svakako preporučujemo da ne tračate već se držite toplih i pozitivnih tema uz puno smijeha i zabave. Uz to vašu večer možete začiniti i njegom kože uz raznovrsne maske iz kućne radinosti ili drogerijskih dućana koje po odličnim cijenama možete pronaći s potpisom brenda essence te iskušavanjem raznih make up look-ova, ali i isprobavanjem odjeće i kombiniranjem stilova u kojima se možda čak i ne vidite.

Večer smijeha i radosti zabilježite i s nekoliko fotografija koje će vam ostati vječna uspomena i podsjetnik da svoje prijatelje i kvalitetno vrijeme provedeno s njima nikad ne treba zanemariti.


Foto: Pixabay

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci