Poruke po kući, doručak u krevet, trenuci se pamte! Ideje za slatka mala iznenađenja za Dan žena!
P

Sutra je Dan žena, a vi ste na knap s vremenom i nećete stići u kupovinu? Nema razloga za brigu, ljubav i pažnja se ne mjere novcem. Dokažite vašoj ženi – bilo djevojci, supruzi, majci da mislite na nju ovim trenutcima.

Doručak u krevet

Neka joj dan započne u predivnom tonu. Razmazite ju već za dobro jutro. Fina kava, tost, zobene s voćem ili nešto treće što ona voli pojesti kako bi savršeno započela dan.

Poruke po kući

Izmamite joj osmijeh na lice slatkim porukicama po kući. Postavite ih npr. pokraj njezinog parfema, u torbu koju nosi na posao, pokraj kave koju će popiti. Neka bude šaljivo i intimno. Biti će sretna i zahvalna.

Kućanski posao

Da to će ju oduševiti! Usisajte, operite pod, stavite robu sušiti ili ju pokupite sa sušila. Svaka žena voli pomoć u kućanskim poslovima. Korisno i romatnično!

Skuhajte joj omiljeni ručak

Nešto što vi najfinije kuhate, a ona obožava. Na Dan žena se posvetite njezinom omiljenom jelu i otvorite najbolje vino koje imate. Dan žena za poželjeti!

Izlet i šetnja na omiljenoj lokaciji

Voli li vaša žena više šumu ili more, iznenadite ju spontanom šetnjom nakon cijelog dana posla i obaveza. Neka se opusti, relaksira i napravi laganu fizičku aktivnost.

Super anti-stress terapija nakon koje će vam biti zahvalna.

Romantic movie night

A za kraj dana i potpuno opuštanje, pronađite neki novi film romantičnog žanra. Pripremite kokice ili neke grickalice, toplu dekicu i priuštite joj savršen kraj stresnog  dana.

A možete ispunjavati ove poklone i redoslijedom koji smo napisali! 🙂

Foto: Pixabay

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci