ZTC

U Rijeci smo nedavno dobila dva nova mjesta koja su potpuno različita, a ono što im je zajedničko je to da su u kratko vrijeme izazvala veliku pažnju. Ova mjesta su sve što volimo putovanja i odlične slastice, a ako još niste čuli za njih ili ih posjetili sada je prava prilika.

ZTC

“Deserti Duo”, novitet u Rijeci, nama se jako sviđa!

„Deserti Duo“ nalazi se na adresi Ulica Frana Supila 11 u Rijeci te donosi harmoniju spoja klasičnih europskih recepata i modernog dizajna. Klasični okusi poput čokolade, karamele i vanilije obogaćeni su jagodom, malinom te neočekivanim i egzotičnim notama poput manga, marakuje i intrigirajućih začina.

U Rijeci otvorena turistička agencija World Traveler za daleka i zanimljiva putovanja!

Nedavno otvorena riječka turistička agencija World Traveler okupljena je oko iskusnih svjetskih putnika koji dijele strast prema putovanjima, ali i zajedničku želju da godinama nakupljana bogata iskustva prenesu svojim budućim putnicima. Ono čime će vam putovanja u organizaciji  World Travelera  privući pažnju najprije su programi, a onda i cijene.  Programi jer su kreirani da zadovolje najrazličitije afinitete ljudi, bilo da se radi o onima željnim avanture, gastronomskog iskustva neke zemlje, otkrivanja povijesnih tekovina, luđačkog partijanja ili jednostavno odmora…A cijene, jer su koncipirane tako da vas aranžman za putovanje na neku egzotičnu destinaciju može koštati dnevno koliko i jedna kava.


 

Kancelarija bar