Popularni Engleski dj Josh Butler stiže u Diamond Club na Krku
P

Večeras, Diamond Klub u Malinskoj pretvoriti će se u raj za ljubitelje elektronske glazbe.

Riječka organizacija ‘’Press Play’’ ugostiti će jednog od predvodnika engleske house scene, Josh Butlera.

Otkako je eksplodirao na sceni sa svojim debitantskim izdanjem ‘’Got a feeling’’, Josh se na međunarodnoj razini čvrsto etablirao kao jedan od najcjenjenijih talenata house glazbe. Radio je remikseve za Carl Coxa, Fatboy Slima i Joris Voorna, održao brojne rezidedncije na Ibizi, a čak se pridružio I Nile Rogersu i Chicu kao podrška na njihovoj turnejii po Velikoj Britaniji.

Josh je obilježio vrhunac u karijeri sa svojim Essential Mixom za BBC Radio 1, a s Peteom Tongom koji ga je nazvao “jedan od vrhunskih britanskih talenata house glazbe” učvrstio je svoj uspon na vrh. Joshov remix pjesme “I Want You Forever” Carla Coxa trenutno se nalazi na preko 17 milijuna Spotify streamova i kako njegova prisutnost i utjecaj nastavljaju rasti, Josh ne pokazuje znakove usporavanja.

Nedavna izdanja “Ahora Todo Va” (suradnja s Dennisom Cruzom na etiketi Crosstown Rebels + Gorgon City remix) i njegov remiks pjesme “19” od Piema i Annne (DFTD) zauzeli su prvih 10 Beatport mjesta dok je njegov najnoviji EP “Change the Line” na izdavačkoj kući od Nicole Moudaber dobio ogromnu podršku koja pokazuje Joshovu svestranost i vještinu.

Uz Josh Butlera nastupiti će još osnivač Liminal-a i istaknuti član UFO Beats-a – Marcel, i Press Play rezidenti Bruns Lay i Recep.

Ulaznice su dostupne putem sustava entrio.hr, a trenutna cijena limitiranih early bird karata iznosi 10 eura.

Više o samom eventu  saznajte klikom na link: https://web.facebook.com/events/1261568214529247

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Program kluba Diamond na Krku ove sezone izgleda brutalno: Jedva čekamo ljeto!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci