Popularni boat party Ocean in motion slavi četvrti rođendan i poziva na ludu zabavu!
P

S prvim danima ljeta dolazi nam i jedan od najpoznatijih boat partyija na Kvarneru pod imenom Ocean in Motion. Ove subote 24.06. u 16:00 sati brod pun partijanera i uz ritmove elektroničke glazbe isplovljava s Krka na poslijepodnevno i večernje krstarenje s pogledom na Kvarner. Ovogodišnje, četvrto izdanje bit će još veće, bolje i pozitivnije nego ikada prije – obećavaju organizatori.

Prisjetimo se, sve je počelo 2019. godine kada su tvorci Loud Silence-a u Puntu na otoku Krku na brodu Lahor ugostili Viktora, a uz njega i lokalni support. Iz partyja u party, zainteresiranost je rasla te brod Lahor više nije bio dovoljan za sve partijanere te se Ocean In Motion prebacio na veći brod Kamelija.

Veći brod je rezultirao i većim brojem posjetitelja te je danas Ocean in Motion najprepoznatljiviji plutajući party na Kvarneru, privlačeći mnoštvo ljudi iz cijele regije pa i šire. Prvi ovogodišnji Ocean In Motion boat party je ujedno i rođendanska proslava serijala, a nju će upriličit s Emanuel Jr.-om, Diklom, Allenom, Tom Bugom i Soulfreqom. Poseban sastojak za pravu feštu na moru će biti Funktion-One soundsystem. Ovogodišnja 4. godišnjica bit će posebna prilika za organizatore da se zahvale svojoj publici na vjernom praćenju, te da proslave svoj uspjeh u zajedništvu s prijateljima i obožavateljima. Svi ljubitelji dobre zabave dobrodošli su na ovom nezaboravnom događaju koji će biti ispunjen vrhunskom glazbom, prekrasnim pogledom na Kvarner i plesom uz zalaz sunca.

Organizatori su najavili mnoge iznenađenja za ovu godišnjicu, te obećavaju nezaboravnu zabavu za sve koji se pridruže ove subote. Pokret je u 16:00 sati s Voza na otoku Krku, no posjetitelji se mole da budu na polazištu 30 minuta prije kretanja kako bi se svi na vrijeme i sigurno ukrcali na brod. Ulaznica se mogu kupiti preko Entria. https://www.entrio.hr/event/ocean-in-motion-4th-anniversary-13945?fbclid=IwAR3EZAKa5dboj484LgrziUA77sehsEB7bpYFpRZ69RblWS1yekX-z4-0_Xs

FB EVENT: Ocean In Motion 4th. Anniversary

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Danas počinje spektakularna RetrOpatija

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci