NaslovnicaLJEPOTABEAUTY ROOMPoliklinika Poliderma Opatija ima...

zadnje objave

Poliklinika Poliderma Opatija ima odlične tretmane, više nam je otkrio Dinko Kaliterna

Poliklinika Poliderma započela je s radom 5. rujna 2004. godine, a osnivač i utemeljitelj je dr. Dinko Kaliterna. Nakon uspjeha u Zagrebu, 2021. godine priznata je Poliklinika otvorila i u Opatiji. U sklopu hotela Ambasador svoje se mjesto pronašli svjetski poznati tretmani koji spajaju zdravlje, ljepotu i tehnologiju!

Dinko Kaliterna u razgovoru nam je otkrio koji su to tretmani pomlađivanja koje Hrvatice obožavaju. Saznali smo i anticelulitnom tretmanu koji djeluje u samo jednom dolasku, a učinak traje godinama! Poliklinika Poliderma poznata je i po tretmanima Post Covid oporavka radi kojih u Zagreb dolaze klijenti iz cijele Hrvatske.

Svi ovi tretmani dostupni su Riječankama, Riječankama, ali i klijenticama iz Istre i sa otoka koje dolaze u Polidermu u Opatiji.

VIŠE POGLEDAJTE U VIDEO RAZGOVORU:

 

Paket Prijateljice donosi atraktivne popuste

Poliderma u Opatiji ima i odličan paket – Prijateljice! Jednostavno je, zabavno i za budget odlično! Dođite u polikliniku Poliderma s prijateljicom ili dragom osobom na tretman uz ugodno druženje uz pjenušac. Zajednički dolasci donose vam popuste na usluge! Dolazak u što većem broju, u osigurava veće popuste na odabrane tretmane! Željene tretmane je potrebno dogovoriti unaprijed, no postoji mogućnost i promjene naručenog tretmana, pri dolasku u Polikliniku, ako doktor procjeni da je neki tretman adekvatniji za Vas.

Prije samog tretmana, dr. Kaliterna će vas savjetovati koji je tretman idealan za vas i koji tretman odabrati uz odgovaraće preporuke i pojašnjenja. Dolazak dvije osobe donosi 20% popusta, 3 do 5 osoba 25% popusta, 5 do 8 osoba 30% popusta!

Napomene:

*ponuda Paketa prijeteljice vrijedi za sve tretmane osim tretmana dubinskog čišćenja lica

*kod tretmana egzosoma koristi se 1 ampula egzosoma za 2 osobe, a cijena je 3.000 kn po osobi (ušteda 2.000 kn po osobi).

*trenutne posebne ponude i paketi tretmana sa sniženom cijenom, nisu uključeni u Paket prijateljice

Doktor Dinko Kaliterna

Doktor Dinko Kaliterna u Opatiji je 12. veljače. Kontakt za sve informacije i termine je: 01 4526-961, email narucivanje@poliderma.hr. 

POLIKLINIKA POLIDERMA Opatija,

Feliksa Peršića 5, 51410 Opatija (Hotel Ambasador)

Zadnja objava povezana s temom – Novosti iz svijeta ljepote – Poliklinika Poliderma ima odlične tretmane

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE