NaslovnicaLJEPOTABEAUTY ROOMOtkrivamo sve o Endolift...

zadnje objave

Otkrivamo sve o Endolift tretmanu dostupnom u Poliderma poliklinikama

Dok se proljeće polako približava većina od nas počinje misliti kako ukloniti neželjeno masno tkivo, celulit i oblikovat tijelo da budemo spremni na tijelo. Na tom putu nažalost stroge dijete i gladovanja ne pomažu većinom.

Isto tako tjelesna aktivnost ne može ukloniti celulit i oblikovati tijelo kako želimo. Problem većine tretmana za oblikovanje tijela je što treba obično oko 4 do 6 tretmana a rezultati se vide naknadno. Još veći problem je većina tretmana ne djeluje jednako dobro na zatezanje kože, topljenje masti i celulita.

Stoga trebalo bi kombinirati više uređaja što dodatno poskupljuje tretmane. Ljudi koji redovito vježbaju i paze na prehranu imaju probleme što ne mogu postići tijelo snova. Pitanje je da li to sve mora biti baš tako da se mučimo nepotrebno dok neizvjesno čekamo rezultate koji mogu biti ispod očekivanja? Naravno da ne mora biti tako već može biti puno jednostavnije i efikasnije.

Zamislite da treba samo 1 tretman pod lokalnom anestezijom većinom bez oporavka da dobijete tijelo snova ? Ne  morate  i zamišljati jer takav tretman postoji, a ga radi dr.  Kaliterna.

Riječ je o Endolift tretmanu

Tretman se zove Endolift a koristi se lasersko vlakno debljine svega 1/5 ili 1/3 mm  koje s optičkom energijom topi ispod kože masno tkivo ili celulit uz jak efekt zatezanja kože. Endolift je najefikasniji oblik laserske lipolize gdje se masne stanice otope bez igle i putem mokraće se mast ukloni.  Ispod kože ne zaostaje ništa već tretman potiče da tijelo prirodnom putem stvori novi kolagen uz efkt pomlađivanja kože. Tretman je bezbolan i nije nužno mirovanje iza tretmana. Nema igala, uboda  i rezanja. To je minimalno invazivni tretman tipa kao da idete na tretmana punjača tj filera. Nakon tretmana modrice su iznimno rijetke  i ne nosi se  elastični steznik. Već dan iza tretmana možete  ići na plažu.

Prije i nakon tretmana

Efikasan tretman

Rezultati se vide obično unutar par tjedana te su sve bolji rezultati narednih godinu. Tretman se koristi za topljenje manjih do srednjih količina masnog tkiva: podbradak, područje grudnjaka, trbuh, bokovi i nadlaktice. Izuzetno je efikasan za oblikovanje leđa, bedara, koljena, prepona, listova i gležnjeva. Možemo reći da se radi isto o jednom najefikasnijih tretmana za zatezanja viška kože oblikovanje trbuha posebno nakon poroda.

Prije i nakon tretmana

Endolift ujedno najefikasnije podiže i oblikuje stražnjicu. Ukoliko se želite konačno riješiti celulita na jedan jako dugi period s jednim tretmanom onda se odlučite za Endolift jer je to najefikasniji tretman koji ukloni prosječno za 3 do 5 godina na više.

Doktor Kaliterna u Opatiji je 11. ožujka i 25.ožujka! 

Ususret proljeću donosimo preporučene tretmane i cijene.
BOTOX: UKLANJANJE BORA 100 JEDINICA 3500 KN (1 JEDINICA 35 kn)
1 ML+4 APTOS VITIS ILI EXCELANCE NITI
ZA POMLADIVANJE I OBLIKOVANJE LICA UZ STIMULACIJU KOLAGENA 3500 KN
NAPOMENA: 20% POPUSTA NA DRUGI ML PUNJAČA, 30% POPUSTA NA BOTOX AKO RADITE ISTOVREMENO PUNJAČ I BOTOX
EGZOSOMI + SKIN PEN 3500 KN UMJESTO 6400 KN (AKO DOĐU DVIJE OSOBE ISTOVREMENO)
Egzosomi su najnoviji trend regenerativne medicije koji pomlađuju biološki kožu pet godina. Dr Kaliterna jedini radi ovaj tretman.
PAKET PRIJATELJICE (POPUSTI ZA ZAJEDNIČKI DOLAZAK PRIJATELJICA)
Poliderma u Opatiji ima i odličan paket – Prijateljice! Jednostavno je, zabavno i za budget odlično! Dođite u polikliniku Poliderma s prijateljicom ili dragom osobom na tretman uz ugodno druženje uz pjenušac. Zajednički dolasci donose vam popuste na usluge! Dolazak u što većem broju, u osigurava veće popuste na odabrane tretmane! Željene tretmane je potrebno dogovoriti unaprijed, no postoji mogućnost i promjene naručenog tretmana, pri dolasku u Polikliniku, ako doktor procjeni da je neki tretman adekvatniji za Vas.

Prije samog tretmana, dr. Kaliterna će vas savjetovati koji je tretman idealan za vas i koji tretman odabrati uz odgovaraće preporuke i pojašnjenja.

Dolazak dvije osobe donosi 20% popusta, 3 do 5 osoba 25% popusta, 5 do 8 osoba 30% popusta!

Doktor Dinko Kaliterna

Napomene:

*ponuda Paketa prijeteljice vrijedi za sve tretmane osim tretmana dubinskog čišćenja lica. Kod tretmana egzosoma koristi se 1 ampula egzosoma za 2 osobe, a cijena je 3.000 kn po osobi (ušteda 2.000 kn po osobi). Trenutne posebne ponude i paketi tretmana sa sniženom cijenom, nisu uključeni u Paket prijateljice

Kako se naručiti?

Možete ispuniti  Poliderma online formular, ili poslati direktni mail na: narucivanje@poliderma.hr  Navedite koji tretman želite, vrijeme i broj mobitela. Kontaktirati možete i telefonom na broj 01-4828-961  te saznati više i naručiti se na svoj tretman.

POLIKLINIKA POLIDERMA Opatija,

Feliksa Peršića 5, 51410 Opatija (Hotel Ambasador)

I sami znate koliko volimo Polikliniku Polidermu – Posjetite Polidermu u Opatiji 11.03., povedite prijateljice i ostvarite popuste!

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE