Pokloni za njega s hrvatskim potpisom
P

Ovog Valentinova dajte si oduška i svog dragog razmazite poklonima od velikog značenja. Ne materijalnog, nego onog koji je zaista bitan – pokažite im da vam je stalo do njih odabirući savršeni poklon koji će im odlično pristajati.

Mattan parfem

Miris je nezaobilazan poklon za bilo koga, idealan je za svake prilike, posebno kad se radi o Valentinovu. Jedan od naših izbora je Mattan parfem iz linije Nusha & Mattan, parfemske priče nadahnute likovima iz Raosovog romana “Prosjaci i sinovi”. Inspirirani mirisom Imotske krajine kreatori ovog parfema odlučili su ispričati svoju parfemsku priču u suradnji s Hrvatskom parfemskom kućom. Miris se može opisati kao drvenasto-začinski, snažan, muževan, otmjen i topao, a posebnost je način širenja kombinacije esencijalnih mirisa koje se naglašavaju u zanimljivom ritmu. Uvjereni smo kako je ovaj parfem s pričom savršen poklon za muškarca u vašem životu.

Creaturae fashion

Motom different with style biti će popraćene majice brenda Creaturae fashion ukoliko se odlučite da su baš one savršeni poklon za vašeg dragog ovog Valentinova. Univerzalne majice dobro izgledaju na svima, može ih se iskombinirati na razne načine, a zauzvrat će vaša bolja polovica u ormaru imati kvalitetan odjevni komad koji će ga uvijek podsjećati na vas i vaš znak pažnje.

Naoki leather lab

Riječki brend ručno rađenog nakita, novčanika, remena i brojnih drugih proizvoda vaša je sljedeća adresa za traženje idealnog poklona. Za bilo koji njihov proizvod da se odlučite, nemojte zaboraviti paziti na karakter vašeg dragog kako biste u potpunosti izabrali savršeni poklon kojim ćete mu reći da mislite na njega.

Noel ukrasi

Sve što je personalizirano kao da ima neki dodatan touch, onu posebnost koju ne može ništa nadmašiti. Zašto ovog Valentinova ne biste svom dragom poklonili personaliziranu narukvicu koja će se slagati s vašom ili pak privjesak s posebnom posvetom i porukom? Nama se čini kao savršeni poklon, a na vama je da odaberete vama najdraži.

Pokažite ovog Valentinova svojim dečkima i muževima da mislite na njih, da ste tu za njih i dajte im do znanja da se uvijek mogu osloniti na vas. A pokloni? Pokloni su samo šlag na torti, pobrinite se da budu slatki i nezaboravni!

Izvor i foto: službena stranica Nusha & Mattan, Instagram profil @creaturae_fashion, @naoki_leather_lab, Facebook profil @noel ukrasi

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci