Pokloni Adore – jer žene obožavaju personalizirane šešire i prelijepe cekere!
P

Ljeto je posebno atraktivno doba godine, punimo baterije, kupamo se, uživamo, više se družimo, a više i uživamo u modnim radostima! Boje, dizajni, ali i personaliziracija modnih dodataka neizostavan su dio ženskih ljetnih radosti! Mi smo pronašli savršenu preporuku, pokloni Adore iza kojeg stoji  kreativan bračni par i roditelji troje djece prije 3 godine odlučili su se na poduzetnički pothvat i otvorili svoj obrt. 

Vlasnica brenda po struci je grafički dizajner, inspiraciju pretočila je u personalizirane poklone za sve uzraste, a cilj joj je bio da isti ostanu zauvijek u sjećanju. U tome je svakako uspjela!

 ‘Pokloni Adore’ u svom imenu sve otkrivaju, asortiman je to koji je lako obožavati. Široka ponuda nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a mi smo ovoga ljeta prednost dali šeširima i cekerima!  Šeširi s odabranim natpisom ili imenom super je ideja, a vrhunska kvaliteta i dizajn dolaze i po pristupačnim cijenama.

Predivni i unikatni! Zaštita od sunca, ali i odličan modni detalj tokom cijeloga dana! 

Svaka žena voli biti drugačija, istaknuti svoju osobnost i svoj stil, a šešir koju ima funkcionalnu, ali i modnu dimenziju jedan je od najboljih načina da se istaknete!

No, našu pažnju osvojili su i cekeri s morskim motivima, izgledaju predivno! Uklopit će se u sve vaše dnevne i večernje stylinge, dok idete na more, šećete omiljenom rivom ili se namjerno gubite u ulicama novog gradića na našoj obali dok otkrivate svu ljepotu ulica i trgova…

Naša je preporuka da se ovoga ljeta opustite i da uživate i da svoje povjerenje poklonite bezbrižno domaćoj proizvodnji i timu koji radi sa srcem što se i vidi po fotografijama, a sve novitete pratite i na društvenim mreža branda kako bi među prvima doznale sve novitete i ovoga si ljeta priuštile nešto posebno – POKLONI ADORE  I POKLONI ADORE INSTAGRAM.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci