Pogledali smo što ima novoga u atelierima domaćih kreativaca!
P

Ljeto nam se lagano približava, već smo polako spremili zimsku odjeću i napravili mjesta za nešto novo, upečatljivo i posebno. Stoga smo u atelierima domaćih kreativaca potražili što su nam to novoga pripremili i oduševili se ponudom.

Riječki brend Hero4Heroes već je nadaleko poznat po svojim torbama i cipelama jarkih, upečatljivih boja ali i dizajna. Ove godine nastavljaju u istom tonu gdje su se ponovno našle ljepotice u odvažnim bojama za one dovoljno hrabre. Nešto što će svakako obilježiti ovu sezonu.

IB bags brend je torbica koje zavole sve one koje se za njih odluče. Nas su oduševile pletene torbice u jarkoj narančastoj i zelenoj boji koje jednostavno vrište ljeto, toplo vrijeme i sezonu godišnjeg odmora. Mi se možemo zamisliti u njima u kombinaciji jednostavne ljetne odjeće poput haljine, laganih cipelica i ove torbe koja će svakako podići outfit na jednu višu razinu.

Hrviii_design  sve je poznatije ime u umjetničkom svijetu ilustracija i grafika. I dok uživamo u njegovim umjetničkim radovima, njegovoj su se kolekciji pridružile i trenirke koje su nam odmah zapele za oko i koje bismo mogli danima nositi u komadu. 

Laštik scrunchies domaći je brend lastika za kosu popularno nazvanih scrunchies. Iza brenda stoje mama i kći koje ručno izrađuju ovaj modni dodatak koji je u posljednje vrijeme ponovno postao popularan. Ono što ovaj brend čini posebnim, osim prekrasnih lastika, je i to što od svake kupnje, mama Branka i kći Aleksandra, doniraju 5 kuna Sigurnoj kući Istra. Prekrasan brend, prekrasan proizvod i divna gesta koja radi na boljem sutra. 

Mirela’s Bags & Jewelry još je jedan domaći brend ručno rađenih kožnih torbi i nakita. Mirelina ljubav prema izradi predmeta od kože dolazi od njezinog oca, a Mirela ju je preusmjerila prema izradi torbi i nakita. Mi ne znamo za što bismo se prije odlučili, sve nam se sviđa i svaki komad kao da priča svoju priču. Odlični modni dodaci za ljeto i visoke temperature. 

Naši domaći kreativci zaista su si dali truda za izradu nečega novoga, a opet upečatljivog i samo njihovog. Svaki je predmet poseban za sebe i baš bi se za svakoga od njih našlo mjesta i u našem ormaru. 

Foto: Instagram profili navedenih brendova

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci