ZTC

Svakodnevno se trudimo obogatiti vas lijepim i pozitivnim pričama, u prvim smo danima mjeseca kolovoza, i ovo je idealna prilika da podijelimo s vama priče koje su protekli mjesec izazvale najveću pažnju. Ovo je TOP 10 najčitanijh tekstova iz mjeseca srpnja, a priče koje navodmo nisu poredane po čitanosti, jer svaka priča je jednako važna.

ZTC

Peto izdanje modne bajke CITY 45 20 na Trsatskoj gradini!

Revija CITY 45 20 uvijek će zauzeti posebno mjesto u nama, uz puno uloženog truda, bezbroj telefonskih poziva i priprema 5. rođendan CITY 45 20 proslavili smo na najbolji mogući način, a drago nam je i da ste vi to primjetili.

Nova knjiga “Biti i imati” autorice Ane Bučević uskoro će ugledati svjetlo dana!

Ana Bučević inspiracija je mnogima, njezina nova knjiga “Biti i imati” je svakako nešto što vrijedi pročitati.

Rajan i Franka su partneri u poslovnom i privatnom životu, a ovo je njihova priča!

Dvojac iz Istre, Rajan Milošević i Franka Santaleza, zaljubljenici su u fotografiju, arhitekturu i lijepe prostore. Partneri su u privatnom i poslovnom životu, nama su otkrili sve o njihovom radu, tvrtki Koridor 27 ali i u čemu uživaju u slobodno vrijeme.

Uz pomoć Slađane Gržinčić vaš poseban dan će biti kao iz bajke!

Sa Slađanom Gržinčić nedavno smo odradili jedan kratak ali sladak intervju. Buduća majka zaljubljenica je u ples, fotografiju i lijepe dekoracije, a upravo je i sve to uspješno ukomponirala u poslovni pothvat.

Božidarka Matija Čerina s nama dijeli svoju priču u divnom ambijentu Studia Kate!

Festival Melodije Istre i Kvarnera, poznatiji kao MIK putujući je festival na kojem se svake godine rađaju nova prijateljstva i poznanstva.  Kate Brozinčević i njezin tim zaslužni su za predivne frizure izvođača i voditelja festivala, a na tom putu posebno ih se dojmila mlada pjevačica u usponu Božidarka Matija Čerina, koju smo odlučili bolje upoznati i nismo ostali razočarani.

Petra Semeš je prelijepa riječka manekenka sa zavidnim inozemnim iskustvom!

Petra je prelijepa manekenka i divna osoba, u razgovoru nam je otkrila sve o karijeri, uspjehu, hrabrosti ali i što Amerkanci misle o Hrvatskoj.

Viola Knefati i Viktor Fabijanić, partneri u privatnom i poslovnom životu, kriju se iza brenda Naoki Leather Lab!

Riječani Viola i Viktor bave se izradom nakita, novčanika i drugih proizvoda od kože. Viola nam je otkrila sve o njihovom brendu, materijalu te zašto su se odlučili i odvažili krenuti u ovaj kreativni pothvat.

Povodom revije City 45 20, o modi i ljepoti jučer smo razgovarali u Teatro Lounge Baru

Teatro Lounge bar uvijek je mjesto zanimljivih razgovora i diskusija, privatnih i poslovnih. Povodom modne revije CITY 45 20 održana je i panel diskusija, a sugovornici iz različitih djelatnosti podjelili su s nama svoja iskustva i mišljenja o modi i ljepoti, navikama, uspjehu i izazovima s kojima se susreću.

Pijani registratori iz Unikatnih poklona savršen su dar za poslovne suradnike i prijatelje!

Obiteljski biznis Unikatni pokloni već se dugi niz godina bavi izradom unikatnih poklona, ideja im ne nedostaje, a pijani registratori na šaljiv, otkačen i pomalo neobičan način osvojit će vaša srca.

Odlični ljetni popusti u omiljenoj shopping oazi, ZTC!

Popusti, popusti tko ih ne bi volio, zar ne? Bijeg od vrućina uvijek se može iskoristiti i za jedan dobar popodnevni shopping u ugodnom ambijentu ZTC-a.

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar