Pogledajte promo video o ženskom poduzetništvu BPW Kluba Pula
P

Nedavno je u zajednici Talijana, u pulskom Circolu održana promocija filma BPW Pula u produkciji Medvida.

Cilj filma je lobiranje, umrežavanje i poticanje ženskog poduzetništva. 

Udruga BPW osnovana je još u ožujku 2001. godine, od tada radi na vidljivosti istarskih poduzetnica, promičući  i potičući  sve njihove pojavne oblike poduzetništva. Danas BPW Pula broji oko 200 članica i počasnih članica.

“Želimo se zahvaliti produkciji Medvid te Istarskoj županiji što je sudjelovala u sufinanciranju projekta. Zahvaljujemo se i Izabeli Vitasović na ogromnoj konkretnoj podršci i pomoći, svim poduzetnicama koje su sudjelovale, te malim i velikim glumcima – svima koji su vjerovali u ovu ideju, s kojom smo krenule prije pola godine na našoj godišnjoj skupštini. BPW izvršni odbor odobrio je projekt i on je već realiziran!”

 

Kroz filmsku priču prikazuje se tipični dan jedne obitelji, od ustajanja i objedovanja, odlaska na posao, slobodne aktivnosti, pa do večeri. U filmu sudjeluje tridesetak poduzetnica, od kojih i dvije i partnerske slavonske udruge Ženska perspektiva. Film će biti dostupan i na YouTube. Sagledavajući zastupljenost poduzetnica u web katalogu i u promo filmu, dolazi se do zaključka da je žensko poduzetništvo u okruženju zastupljeno u svim gospodarskim djelatnostima.

Obzirom da se radi o mikro poduzetnicama, naša BPW sa zahvalnošću pozdravlja sve vidove medijskog praćenja, jer na taj način pomažete graditi našu zajednicu’, kazala je predsjednica Kluba Alida Perkov za Regional Express. 

BPW – Prvi hrvatski klub Pula je prva udruga u Hrvatskoj i na području jugoistočne Europe. Osnovni program kluba je poslovno informiranje, poslovno educiranje i poslovno lobiranje. Klub je osnovan 03.03.2001. godine.

BPW Prvi hrvatski klub Pula, sukladno svojem programu redovito održava mjesečne sastanke sa svojim članicama, s prezentacijama raznih gospodarskih tema, promovira umrežavanje žena kroz projekte Lobbying for shopping i Pre-klasterizaciju. Više na bpw.hr.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci