ZTC

Trsatska gradina jučer je dočekala šesto izdanje modne manifestacije CITY 45 20 koja u svom imenu nosi početak koordinata Grada Rijeke!

Pod generalnim pokroviteljstvom Dr Vivian’s Anti Aging seruma, Rijeka je jučer imala najposebniju modnu priču, onu koju spaja modu i ljepotu, umjetnost i tradiciju. Kao i svake godine dosad posjetitelji su imali prilike vidjeti posebnu haljinu, ove godine čast da ju osmisli pripala je Radojki Simičević, Vivien moda koja je savršeno utjevila temu “Karolina Riječka danas” i uz Swarovski nakit i uz cvjetnu dekoraciju Christine Canci priredila povratak u prošlost na najljepši mogući način.

Zahvaljujemo svim pokroviteljima i prijateljima manifestacije: ZTC RIJEKA, PORSCHE INTER AUTO RIJEKA, INA, HEP, THALLASO TERAPIJA OPATIJA, ČORKEZ TAXI, AVON, PAŠTARIA, NOVEXPERT, AURA, BABY CENTER, OPTIKA VIKTOR ŠAHINI, KARLA, DBOKI, TISKARA SUŠAK,  NUSHA I MATTAN, TI ME AMI, BALON ZOVI, COMMODORE. 

 

U uvodnom dijelu goste je pozdravila doktorica Vivian Jurković čiji je beuty proizvod koji osvaja žene i muškarce, hidratizirajući serum bio prvi korak u svim pripremama manifestacije i naših modela.

Reviju je otvorila Linda Lukežić Lusso Couture na gornjoj etaži Gradine i uvela nas u savršeno modno ljeto i umjetnica Mirna Sišul na donjoj etaži koja je svoj prepoznatljiv stil aplicirala i na modne kreacije!  Nakon njih dvije piste Trsatske gradine osvojile su Hunić Design Sisters koje su predstavile i dvije matching kombinacije za majke i kćeri kao i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke koja je u svom izlasku imala i izneđenje – haljinu izrađenu od pašte riječkog branda Paštaria. 

Sally atelier predstavio je kolekciju pod imenom Trsatske vile, dok je brand Anima M. kroz izbor boja i dizajna slavio ljepotu života! 

Pista s najljepšim pogledom ugostila je i Nikolinu Ljubičić,  vlasnica nove riječke modne agencije N Model predstavila se u kreaciji “Karolina Riječka danas” i oduševila mnogobrojne posjetitelje lokacije!

Modnu završnicu imali su Ti me ami flower fashion design izlazak sa stvarnim ženama – ambasadoricama branda kao i Andrea Anić Profound Apparel, riječka buntovnica koju vole žene svih generacija!

Tina Vukov i David Baumgartner dali su svoje čarolije, a posebno emotivno bilo je uz skladbu “Najdraža Rijeko”, Sara Šarson  i plesačice podigle su ionako užarenu atmosferu svojim plesom. 

Službena auto kuća manifestacije od prve je godine Porsche Inter Auto Rijeka koji je ove godine predstavio dva Seat automobila koji itekako prate stav i emociju manifestacije.

Novexpert je predstavio svoje kvalitetne beauty proizvode.  

Omogućili smo  našim uzvanicima da isprobaju IQOS – uređaj koji bez dima i pepela zagrijava, a ne gori duhan, zbog čega se stvara znatno manje štetnih sastojaka u usporedbi s pušenjem cigareta.

Za izgled modela pobrinuo se Studio Kate i tim Ive Berišić uz Dr Vivians Anti Aging serum i Avon novitete, uskoro vas vodimo i u backstage naše manifestacije.  Posjetitelji su uživali uz AURU, službeno piće večeri kao i nastavku druženju uz Light Transformation Gradina event!

Plasirat ćemo dodatne priče i tekstove o sudionicima, pratite nas!

 

Foto: Ivor Mažar i Josip Čekada

Kancelarija bar