Pogledajte kako izgleda MM House, novi hotel u Zagrebu!
P

Zaljubljenici u gastronomiju već neko vrijeme pričaju o MM Kantini, sjajnom novom mjestu za sljubljivanje jela pripremljenih od vrhunskih sastojaka s vinima svjetske klase. Spektakularni vinski podrum koji je godinama ugošćavao samo odabrane goste, otvorio je svoja vrata javnosti. U njemu sada živo kuca srce najnovijeg zagrebačkog „it“ mjesta, restorana koji ugošćuje ljubitelje fantastičnih gastronomskih iskustava.

Vlasnik MM Kantine Marijo Mendek, cijenjeni uvoznik vrhunskog vina i delikatesne hrane, početkom ove godine zagrebačkoj je ponudi dodao još jedno mjesto kojem niti jedan gastro-turist neće moći odoljeti – hotel MM House, mjesto ekskluzivnog odmora za ljubitelje dobrog stila.

“U MM Kantini gostima pružamo sjajno iskustvo kakvo se ne može dobiti na puno mjesta. Zbog toga smo pored restorana uredili hotel MM House. Naši su gosti ljudi koji cijene drugačija gastronomska iskustva i koji uz sjajnu hranu žele imati i sjajan smještaj”, rekao nam je Marijo Mendek, vlasnik hotela MM House.

MM House je mali hotel koji će dobrom energijom i pomnim uređenjem svojim gostima priuštiti odmor i zaštitu od gradske vreve te osigurati miran predah. Ovaj mali hotelski dragulj sastoji se od svega deset smještajnih jedinica, a svaka od njih odiše luksuzom i profinjenošću. Cijeli hotel očekuje kategorizaciju s četiri zvjezdice.

Interijer krase bogate palete pastelnih boja, topli mjedeni detalji, raskošne tkanine i elegantne štukature koje razigravaju svjetlo pa hotelu daju poseban ugođaj i prizivaju šarm prošlih vremena. Poseban dašak luksuza unose diskretni uzorci i teksture zidnih tapeta u skladnom spoju s finim i bogatim materijalima koji hotelu daju dušu.

„MM House nudi energiju i udobnost doma u očaravajućem ruhu: luksuzan, pun topline, profinjen, a opet tako suvremen. Pridodajmo tome i nenadmašnu uslugu divnih djelatnika koji su pravi ambasadori našeg hotela“, istaknula je Martina Grahovac, managerica hotela MM House.

Hotel MM House je spoj arhitektonskih i dizajnerskih rješenja koja odišu profinjenošću te sjajno zaokružuje ponudu vrhunskog smještaja, najkvalitetnijih jela, probranih vina i odmora koji pruža odmak od gradske vreve. Ovaj šarmantni spoj gastronomije i luksuza s vrhunskom uslugom i ljubaznim osobljem otvorio je svoja vrata i spreman je potpuno očarati i zauvijek osvojiti svoje goste.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci