POGLEDAJTE KAKO ISTARSKA BLOGERICA MAJA MILOCANOVICH NOSI ARGENTUM NAKIT
P

Nakit je jedna od najvažnijih kategorija modnih dodataka, posebice ljeti kada je vidljiv i preuzima ulogu najupečatljivijeg modnog dodatka. Ove sezone , što se nakita tiče, pravila i nema.
Kolekcija Argentum nakita odiše srebrnim sjajem  i geometirjskim oblicima koji su inspirirani prirodnim elementima, dok se ogrlice i narukvice isprepliću u atraktivni dizajn koji podsjeća na  mornarsko uže. I dalje je popularan  layering  u nizanju ogrlica gdje je sve  dopušteno, a upravo je to na najbolji mogući način, pozirajući ispred fotoobjektiva, dočarala naša poznata istarska blogerica i umjetnica  Maja Milocanovich .

Svojom strašću prema životu, njegovoj čaroliji, ženskoj snazi, modi te ogromnim talentom oduševila je sve oko sebe pa tako i nas.
Poznata po svojim ilustracijama u kojima slavi žene Maja je dočarala Argentum nakit kroz svoj crtež koji  prezentira djevojku koja se sprema u izlazak koji ne može proći bez savršenog komada nakita.

Osim što će Argentum savršeno začiniti i one najjednostavnije ležerne dnevne kombinacije, atraktivni komadi Argentum srebrnog nakita ove će sezone odlično izgledati spojeni s omiljenim klasicima kod kojih će naglasiti elegantan izgled, ali i prozračnim cvjetnim modelima haljina, košulja i suknji u kojima će istaknuti njihov eteričan, mladenački  karakter.

Iskoristite aktualne pogodnosti i uljepšajte dan sebi ili dragim ženskim osobama uz Argentum nakit, tako jednostavan, a tako elegantan. Potražite ga u centru Pule na adresi Flanatička 10 ili u Max City shopping centru!


Izvor: Stylish portal

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci