Organizirali smo prvi “Poetry of a woman” Lykke x Stilueta event! Baš u našoj Rijeci!
O

Stilueta je, usudimo se sada napisati s više samopouzdanja nego prije, više od medija. Povezujemo, spajamo, potičemo, djelujemo u više smjerova trudeći se njegovati vrijednosti radi kojih smo počeli. Trudimo se ostati dosljedni, prizemni, ali i dalje inspirativni u više smjerova. Brend se kao takav mijenja i razvija, a posebno nas vesele susreti uživo i događanja koja s prekrasnim partnerima imamo prilike realizirati.

Lykke je hrvatksi brend nakita i baš poput nas, a u svojoj djelatnosti, više od komada nakita. Lykke znači sreća, a brend je postao svojevrsni pokret osoba koja u životu traže više, vjeruju u više. Osoba koje vole cjelovitost, dubine, koje u životu pronalaze male trenutke velikih sreća i koje na život gledaju pozitivno. Sretno!

Lykke nakit

Iza brenda stoji bračni par koji je svoje životne vrijednosti pretočio u nevjerojatno lijepe komade nakita. Darija i Krešimir Petrić žive sve ono što Lykke danas živi kroz svoju priču. Kolekcija za kolekcijom priča priče. Nakit je to koji progovara, miriše, osluškuje i oplemenjuje. Nakit je to koji je baš jučer proslavio četvrti rođendan, i to u našoj Rijeci!

Darija Petrić

U suradnji s Darijom Petrić osmislili smo event “Poetry of a woman”. Lykke se bazira na riječima koje možete gravirati prilikom darivanja,  Stilueta se bazira na riječima koje svakodnevno pišemo stoga je ovo događanje savršen spoj i nastavak svega što radimo.

Naše su gošće imale zadatak napisati pjesmu, morale su koristiti riječi “žena” i “sreća” te je svaka izvlačila treću riječ koju je morala iskoristiti u svojim stihovima.

Pisanje poezije

Metodom slučajnog odabira jednu smo pjesmu izvukli, a dobitnica Slađana Gržinčić dobila je medaljon po svom izboru i naravno, veliki pljesak svih žena za pjesmu u koju je morala ukomponirati dodatnu riječ – “parfem”.

Slađana Gržinčić

Odlično raspoloženje pratili su likeri Fiuman i Fiumanka Suza Croatian Spirit iz Matulja kao i slatki zalogaji iz PIKO Rijeka. Dekoracije potpisuje Events by Ivona, Ivona Horvat uvijek pronađe način kako oplemeniti naša događanja!  Ženstveno  događanje odlično se uklopilo u estetizirani Broadway caffe bar koji ima dobru žensku vibru usudimo se  napisati i ovom prilikom zahvaljujemo Nori i Marinu Gračaninu što su nas ugostili.

Fiumanka
Piko Rijeka
Events by Ivona

Darija nije krila oduševljenje i zadovoljstvo što je brend Lykke svoj bitan dan proslavio upravo u Rijeci. Nakon prekrasnih dojmova odluka je pala – Poetry of a woman održat ćemo u Zagrebu i Splitu jer lijepe trenutke treba dijeliti i prenositi! Hvala Lykke na povjerenju!

Uživajte u fotogaleriji našeg Ivora Mažara:

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci