Početak godine kao idealna prilika da čujemo sve planove riječkog Studia Kate
P

U samom centru Rijeke, u romantičnom dijelu, u neposrednoj blizini katedrale svetog Vida, smjestio se Studio Kate koji donosi spoj frizerskih trendova, ali i iznimne njege te posvećenosti svakoj kosi.  Kate Brozinčević redovno polazi edukacije, nadograđuje znanje što se itekako odražava na kvalitetu usluge studija kojem povjerenje daje sve veći broj žena, ali i muškaraca!

Marija, Petra i Kate

Svaka nova godina novi je početak, a nas je zanimalo koji su planovi ovog kreativnog i kvalitetnog tima te kako su zadovoljne dosadašnjim radom.

Od zadnjeg intervjua na Stilueti i službenog  posjeta prostoru, primjećujemo novitete! Uređivali ste, jako je lijepo i ugodno. Kako želite da se osjećaju vaše klijentice i klijenti?

Trudimo se da im boravak u salonu bude kao kod kuće,  ugodan, topli i opuštajući.

Prekrasno toplo uređenje pruža ugodu boravka

Kate, osvrt na prošlu godinu, što si sve ostvarila, na što si posebno ponosna?

Prošla godina je bila jako zanimljiva, puna edukacija, putovanja, stekla sam puno novih prijateljstva i suradnji. Ponosna jer smo održali prvu edukaciju u našem salonu. Divan edukator Sead Nunić koji kroz zanimljive radionice prenosi svoje bogato znanje. Prošla sam kroz još jednu dugo željenu edukaciju Kanso akademije. Tim koji tehniku sisanja podiže na neku novu razinu. Ljubav prema kosi svakim danom je sve veća, zato volim edukacije jer motiviraju da budem još bolja.

Jako brineš ne samo o izgledu kose već i o njezi. Jesu li Riječanke otvorene za savjete i primjenjuju li sugestije koje dobiju kod vas?

Svaka žena voli imati lijepu i zdravu kosu te kako bi pravilno njegovale i kod kuće, nakon naše usluge preporučimo proizvode namijenjene tom tipu kose. Riječanke su otvorene za sugestije i savjete, vole čuti mišljenje stručnjaka. Primjenjuju savjete, a najbolje rezultate primjećuju na svojoj kosi.

Zima je vrlo nemilosrdna prema kosi, imaš kakve posebne savjete?

Zimi kosa zahtjeva svakako više njege.
Suhi zrak od grijanja te hladni zrak isušuju kosu, zato preporučujemo koristiti hidratantne linije za njegu kose kako bi joj vratili izgubljenu vlagu. Savjeti za njegu kose kod kuče ili zimi:

1.Prije sušenja nanesite proizvod za zaštitu kose od topline.
2.Ako ste u mogućnosti pustite kosu da Vam se prirodno osuši ili ju osušite ali na nizu temperaturu sušila kako je ne bi dodatno isušili.
3.Masku za hidrataciju nanesite jedanput na tjedan kako bi zaštitili kosu od zimskih uvjeta.
4.Nosite kapu kako bi umanjili izloženost vremenu.

Ušli smo ne samo u novu godinu, nego novo desetljeće, koji su ti planovi, što od Studia Kate možemo očekivati ove godine?

Cilj nam je i dalje ići ovim putem. U planu su nam radionice na temu njege kose kod kuće.
Također, imamo dogovorena snimanja editorijala na kojima se kreativno izražavamo na malo drugačiji način. Imamo puno planova i novina koje pripremamo. Veselimo se svemu sto nas čeka,  jer Studio Kate voli vašu kosu.

Kosa je kruna svakog  izgleda, kad je uredna, lijepa, zdrava i njegovana osjećamo se dobro i spremno za sve izazove. Imate li pitanja, problema, trebate konzultacije ili tražite salon u kojem ćete se osjećati ugodno i opuštano, u centru je grada, a u centru pažnje frizerki je vaša kosa, ovo je mjesto za vas.

Pripremila: Stilueta

Fotografije: Josip Čekada

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci