Plitvice, otok Pag, Tesla, Senj… Ovo je novi službeni promo video Ličko-senjske Županije!
P

Brojne ljepote i destinacije Ličko-senjske županije godišnje posjete milijuni turista, a veliki turistički brendovi poput Plitvičkih jezera, otoka Paga, Nikole Tesle ili Senja prepoznati su diljem svijeta kao top turističke destinacije.

Upravo zato Turistička zajednica Ličko-senjske županije  u 2019. godinu ulazi na snažan način – uz lansiranje novog promo filma koji u četiri minute prikazuje sve ljepote ove prekrasne i raznolike županije. Od planina, rijeka i jezera do očaravajućih krajolika na obali.

Tako se u videu skladno isprepliću prirodne ljepote Plitvičkih jezera, impozantnog Velebita, čarobnih plaža otoka Paga, gastronomija, sport i rekreacija, zabava te kulturno-povijesna baština. Tu su i Brinje, Perušić, Otočac i Gacka, Smiljan, Gospić, Senj, Karlobag, Vrhovine, Zrće…

U periodu koji slijedi, ovaj će se turistički film prikazati na međunarodnim  turističkim sajmovima te mnogobrojnim turističkim filmskim festivalima, na kojima vjerujemo neće proći neopaženo i sigurno će biti izvrsna reklama za Ličko-senjsku županiju.

Promotivni film snimljen je u produkciji Balduči Filma iz Zagreba, pod redateljskom palicom  Bobbya Grubića, trostrukog dobitnika prestižne nagrade Emmy i producentice Spomenke Saraga te gledatelje i potencijalne turiste vodi u avanturističku i zanimljivu šetnju Ličko-senjskom županijom. Koncept su zajedno osmislili Balduči film i Turistička zajednica  Ličko-senjske županije.


Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci