Plesni centar K2K nakon dvije godine održao ljetnu produkciju!
P

“Nakon dvije izazovne godine presretni smo što su naši članovi u subotu ispunili hodnike, svlačionice i pozornicu HKD-a, pokazali publici što se stvaralo u našoj dvorani i time obilježili naše ponovno stvaranje.”

Najdražu pozornicu skupine uljepšali su svi članovi K2K-a, od najmanje i najslađe grupe XS, preko K2Kidz-a, grupe srednjoškolaca, studenata i sve do članica Plesa za žene koje su kao i uvijek oduševile publiku.

Kroz ove dvije godine ispratilu su i jednu generaciju plesača od kojih su neki nastavili svoj put na plesnim akademijama, a jako su sretni što su se programu pridružili Katja Butković, Mateo Babić, Lana Ćurčić, Nikolina Samardžić, Jana Budiša te po prvi puta kao gošća Matilda Hrastić iz Zagreba.

Za koreografije su bile zaslužne trenerice Kristina Paunovski, Tanja Metikoš, Ema Ištuk, gostujuće koreografkinje Anita Jakirčević i Anja Domljanović i Maja Kereš koja je u 4 intenzivna plesna dana radila s članovima.

“Želimo se zahvaliti svim našim trenerima, Nini, Jakovu, Sunčani i Borutu, tehničarima HKD-a i svoj publici koja nas uvijek vjerno prati i daje vjetar u leđa.”

Plesni centar K2K ne miruje preko ljeta, već ovog tjedna na rasporedu je prvi od tri plesna tjedna summer class-ova. Ove srijede i četvrtka na rasporedu je contemporary 19-20h i hip hop based class 20-21h.

Upisi u novu plesnu godinu započinju od 11.7. a sve informacije i online upisnicu možete pronaći na www.k2k.hr

Povezani članak – RIJEČKA PLESNA SKUPINA K2K IMA RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO I POTICAJ ZA DALJE

Tekst, foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci