Woman.Comm Club platforma ima dobre planove. I nove regionalne ambasadorice
W

Regionalne ambasadorice Woman.Comm Cluba su Manuela Šola i Marina Bolanča

Osnivačica Woman.Comm Club platforme koja okuplja uspješne žene iz komunikacijske industrije, Irena Miličević Vukoja objavila je imena regionalnih ambasadorica.

“Naše ambasadorice u regiji su Manuela Šola (agencija Komunikacijski laboratorij) i Marina Bolanča (Abeceda komunikacije) u Hrvatskoj, Lenja Faraguna u Slovenij i Danica Stević u Srbiji, dok smo u razgovoru s još nekim poznatim imenima komunikacijske industrije”, istaknula je.

Ambasadorice će aktivno raditi na lokalnoj mreži i biti podrška u promociji misije i vizije Woman.Comm Club te će biti uključene u savjetodavno i strateško planiranje godišnje Woman.Comm konferencije, koja će se održati u listopadu ove godine.

“Dok se u svijetu vodi žestoka borba za ravnopravnost žena u komunikacijskoj industriji jer je to još uvijek Mad Men industrija, u Adriatic regiji, žene su potpuno ravnopravne i slobodno mogu reći vladaju ovom industrijom”, pojasnila je Miličević Vukoja.

Klub je u protekloj godini organizirao niz događaja za članice u Bosni i Hercegovini, a regionalna konferencija okupila je brojne stručnjake iz komunikacijske industrije te postavila visoko ljestvicu.

 “Trenutno imamo više od 250 članica iz BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Slovenije, a kako bi se ideja Woman.Comm proširila, klub će imati svoje ambasadorice i u zemljama regije”, naglasila je Miličević Vukoja te dodala kako su zadovoljni reakcijama na tržištu.

Jedan od prvih koraka aktivnog širenja mreže u Adriatic regiji bio je potpisivanje   ugovora s HURA-om (Hrvatska Udruga društava za tržišno komuniciranje) krajem prošle godine, a u ovoj godini cilj je ostvariti suradnju s drugim udruženjima kako bi se misija i vizija kluba brže širila na regiju.

Kroz svoju globalnu mrežu članica klub nudi korisne alate za edukaciju i razvoj karijere u komunikacijskoj industriji, ali i druženje kroz niz aktivnosti u vidu radionica i sportskih događaja.

Pridruživanjem Woman.Comm-u, članice imaju priliku graditi međusobne veze, pronaći nove prilike, surađivati s drugim članicama te će imati pristup različitim edukacijskim programima.  Kao novitet u ovoj godini najavljena je i WOMAN.COMM RISING STAR Akademija koja kreće u svibnju.

Cilj Akademije je umrežavanje i prenošenje znanja mentorica iz kluba mlađim članicama, a i studenticama u cijeloj regiji.

Tekst, fotografija: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci