Planirajte svoj dan uz planere i rokovnike s hrvatskim potpisom
P

U današnje doba, kada stalno nekud žurimo i kada smo zatrpani obavezama., često nam se dogodi da nam je teško sve pohvatati i zapamtiti i nerijetko ispadne da neke stvari nismo obavili. Iako postoje razne mobilne aplikacije i razne to do liste, ipak ništa ne može nadomjestiti papirni planer lijepog dizajna i inspirativnih citata kojega možemo uvijek ponijeti sa sobom. Ima nešto u ručnom zapisivanju obaveza, sastanaka, važnih datuma i svih ostalih važnih informacija nekom omiljenom bojom, trakicama i naljepnicama. Na taj način planer postaje naš mali kreativni outlet u kojem spajamo ugodno s korisnim. Ako ste u potrazi za svojim planerom, na hrvatskom tržištu postoji veliki izbor planera i rokovnika koji privlače svojim vanjskim dizajnom, a koji su istovremeno funkcionalni s kojima će organiziranje dana biti ljepše i bolje.

Paper & Stuff

Paper & Stuff je brend koji se specijalizirao za izradu personaliziranih planera, rokovnika i ostalih proizvoda. U njihovoj se ponudi danas mogu pronaći, osim klasičnih planera koji prate kalendarsku godinu, i raznoliki namjenski planeri kao što su studentski planer, planer vjenčanja, planer putovanja, kuharica, stolni planeri, kalendari po narudžbi, ali i rokovnici za bilješke, majice s tiskom te party asortiman.

Posebnost brenda jest princip rada u kojem svaki klijent aktivno sudjeluje u osmišljavanju vlastitog proizvoda. Na taj način svaki kupac postaje dio kreativnog tima te unosi dio osobnosti u proizvod koji kupuje sebi ili ga poklanja dragoj osobi. Odličan izbor za sve one koji jedva čekaju osloboditi svoju maštu, prenijeti svoje kreativne ideje u svoj omiljeni planer ili rokovnik koji će postati sastavni dio dana.

https://www.instagram.com/paperandstuffcro/?hl=hr

Planner Boutiqe

Prekrasni planeri i rokovnici nalaze se iza još jednog hrvatskog brenda Planner Boutiqe. Priča koja je počela prije jedanaest godina traje i danas, a sve je započelo dizajniranjem Ženskog rokovnikarokovnika koji pomaže ženama da ostanu organizirane u svakodnevnom životu. Spajanjem najvažnijih karakteristika običnih rokovnika i praktičnih alata koji pomažu pri planiranju svih obaveze napravili su jedan klasik  koji nikad ne izlazi iz mode, baš kao ni mala crna haljina.

https://www.instagram.com/planner.boutique/?hl=hr

M2M

Iza imena miss2mrs krije se jedna buduća mladenka koja je, nakon bezuspješne potrage za savršenim planerom, odlučila sama napraviti jedan takav. Okružena “friškim” mladenkama i kumama, sve vrijedne savjete koje je dobila, zapisala je u planer kako ni ona niti ijedna buduća mladenka ne bi trebala učiti na vlastitim greškama. Tako se u njezinoj ponudi mogu naći planeri vjenčanja, vodiči za kumu, list za skicu stolova i ono što se ne tiče samo mladenki, planovi za tjedan i za dan. Jedan prekrasan brend s još ljepšim proizvodima uz koje čak ni mladenke neće ostati neorganizirane za svoj najvažniji dan u životu.

https://www.instagram.com/miss.2.mrs/

Moj planer by Magdalena Bešker

Jedan od prepoznatljivih hrvatskih brendova iza kojega stoje planeri i razni drugi proizvodi za organizaciju potpisuje Magdalena Bešker koja je nedavno proslavila osmi rođendan prvog, dotad neviđenog, personaliziranog planera. Danas se u ponudi njezinog brenda nalaze i ostali proizvodi kao što su moj planer, moj rokovnik, moja bilježnica, my passport, my travel diary, my bussines planner, etui za dokumente, etui za kartice, etui za indeks, etui za sitniš, etui za kemijske, flexy notebook, moja privjesnica i moja kemijska. Svakako široki izbor unutar kojega ima za svakoga ponešto.

https://www.instagram.com/mojplaner/

Rokovnici i planeri s hrvatskim potpisom naš su današnji favorit i vjerujemo kako će svatko pronaći nešto za sebe kao i da će planer postati nešto što će uvijek biti uz vas kako ne biste zaboravili na najvažnije obaveze u tjednu.

Foto: Instagram, službene stranice navedenih brendova

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci