Pitali smo tri kreativke kakav će se nakit nositi ovoga proljeća
P

Nakit je jedan od omiljenijih modnih dodataka svake žene – odličan je kada nam fali još nešto da podigne svaku odjevnu kombinaciju i da onaj jedan pečat da svaki outfit bude potpun. Dolaskom proljeća, mijenjaju se trendovi, pa smo tako odlučili pitati tri kreativke i dizajnerice nakita kakav će se nakit nositi ovoga proljeća i što će biti u modi.

Tako nam Tajana Tajči Tepšić kaže kako će „proljeće/ljeto 2020. svakako biti obilježeno jakim bojama, žutom, ružičastom, tamno plavom ali i tirkizno plavom, narančastom. Točkasti uzorak ali i uvijek moderan cvjetni. Kod mene osobno masivniji komadi nakita, minimalizam isključen.“

Ljubica Bulajić Damjanović koja stoji iza V Design Nakita, ističe kako će „nakit i ove sezone biti u centru pažnje jer se nosi velik i upečatljiv nakit. U proljeće ulazimo s puno boja, a dominirati će: plava, zelena, narančasta, ljubičasta, crvena i meni omiljena tirkizna. Nositi će se biseri, ogrlice u nizovima, veliko prstenje, kao i veliki privjescima na ogrlicama. Naušnice su i dalje upečatljive s puno cirkona, bisera i boja. Zato hrabro zakoračimo u proljeće puno boja i budimo vesele, lijepe i u trendu.

Ovog proljeća vraćamo se maksimalizmu, što me posebno veseli. Radi se o velikim ringovima, neizostavnom nakitu za gležnjeve, naušnice na jednom uhu, sve to biti će ukrašeno šarenim kamenčićima, raznobojnim perlicama, kristalima, cvjetićima.“ – naglašava Iva Bruketa iz Infinity Deisgna.

Kreativke koje su stručne na svome polju znaju točno što će biti in i što će se tražiti više, a što manje. Zato svi oni koji žele biti u koraku s trendovima, trk po svoje omiljene komade kako bi proljeće dočekali u punom sjaju, sa svojim novim omiljenim komadom nakita.

Foto: Facebook profili Infinity Design, Tajana Tajči Tepšić, V Design Nakit

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci