Bliži se Valentinovo, što doista znači ljubav i živi li se samo jedan dan?
B

Ljubav je opjevana, oslikana, zabilježina umjetničkim izričajima nebrojeno puta. Ne čudi to, emocija je to koja rasplamsava vatru života u nama, daje istinsku srž življenja, podsjeća nas na sve ono pravo – ono što jesmo, gdje želimo biti I na kraju s kime želimo to sve dijeliti.

Ljubav je najneodoljiviji miris i najsavršeniji okus na pladnju života. Inspiracija. Radost. Čar. Energija. Ona je… sve.

Bliži se Dan zaljubljenih popularno zvan Valentinovo, dan je to koji donosi prekasne trenutke, velike emocije I impozantne brojke. Postoji podatak da se za Valentinovo podijeli preko 50 milijuna ruža, da se ispiše više od milijardu čestitki, a u Veronu, rodni grad Romea I Julije pristižu I čestitke za nesretnu Juliju.

Što li čini ta ljubav, doista nam daje krila I poriv, daje smisao. Ljubav doista čini čuda, kako bi rekao I Balašević ljubav ne pobjeđuje, ali je nepobjediva, čini nas ona luckastima, mladima, blesavima, zaigranima, djetinjastima. Čini nas osjetljivima pa nam se zaigra s emocijama jer dok srce gleda, oči kao da nekad ostaju zatvorene.

Ali… postoji  uvijek u svakoj pravoj priči taj jedan ali… Naravno da postoji, pa I najljepši su ljubavni romani I pjesmi imali svoje zaplete kako ne bi imala I naša svakodnevica. Ljubav se ne živi taj jedan dan. Griješi onaj koga taj dan motivira da se s milinom I pažnjom ophodi prema nekome do koga mu je stalo ili do sebe jer ljubav… ona se živi svaki dan.

Živi se ona u malim gestama, znate ono kad vas preko noći netko pokrije, spavate, ali osjetite… To je ljubav.

Znate ono kad idete na put, a netko dosadno I uporno zove, piše – Javi kad si stigla…. To je ljubav.

Znate onu ljutnju kad vas netko nije dobio na telefon jer se recimo isključivo I nije vas bilo dugo… To je briga. To je ljubav.

Znate ono kad vam netko napravi čaj jer ste blijedi I izgledate umorni, nije velika to stvar… Ali,  to je ljubav.

Ljubav pokreće ovu zanimljivu kuglu, ona je naš najveći učitelj I naša najdraža učenica. No ona dolazi na svijet onog trena kad u potpunosti zavolimo sebe, kad prihvatimo tko smo, u onim trenucima apsolutne tišine kad volimo što jesmo u fizičkom I duhovnom obliku. Tada smo spremni voljeti I naš život, dane, sate, minute. Voljeti I druge osobe.

Nema tu u biti neke velike tajne, nije to ona toliko mistična I komplicirana kolikom je predstavljaju. Ona ili je ili nije.

Ljubav nema sredine.

Nema ni lice, ni naličje. A opet ima ljepotu jaču od svih kojih smo očima vidjeli. Neobična jer, zar ne?

Nekad se pojavi sama, poput najvećeg neznanca ušeće u naš trenutak I promjeni sve što smo imali I znali o sebi.

Ponekad ju treba potaknuti. Taj ponekad dolazi kad smo spremni…

U tom iskoraku ne morate biti sami. Agencija za upoznavanje So Sweet slatka je tajna, ljubav kao najveća životna inspiracija potakla ih je da pomognu I drugima. U današnja vremena kad smo realno izolirani, unatoč bajnoj slici povezanosti na društvenim mrežama, teško je pronaći srodnu dušu. Ita Štefanek  I njezin tim svjesni su svega kroz što prolaze oni koji traže osobu za suživot, upravo zato garantiraju tajnost svakog podatka I diskreciju, dok sa smiješkom otkrivaju kako su upravo oni spojili neke duše koji danas, dok vi ovo čitate, dijele svoju ljubavnu istinu.

Ita Štefanek, So Sweet

Naravno, imena, gradove, zanimanja, ništa nam ne otkrivaju. Niti ne moraju. Njhov poziv, a to je spajanje srodnih duša, traje preko petnaest godina kroz koje su svojim magičnim nitima povezali brojne živote. Smješkaju se dok to otkrivaju, svjesni da nećemo saznati više, ne pitamo više.

“Volim te, ne zbog onoga što si ti, već zbog onoga sto sam ja, kad sam s tobom.”

Citat potpisuje G.G. Marquez, a mi potpisujemo da nas ljubav čini cjelovitima, iskrenima, pravima…

Ako ste pronašli onog nekog svog, uživajte u milini trenutaka, ako je to ono za čime još čeznete dali smo  vam šapatom dobar savjet.  

Život nam svakog dana poput pijeska prolazi kroz dlanove, mi ne znamo koliko smo još tu, što nas sve čeka, no uz pravog partnera život postaje jedna bolja i ljepša dimenzija… Kako za Valentinovo, tako i baš svaki drugi dan… 


SO SWEET

S.J. Bujkove 16,
51 000 Rijeka, Hrvatska

+38591/516-86-92  +38551/545-773  

info@sosweet.hr

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci