ZTC

Kada su putovanja u pitanja, svjetske gradove rado istražujemo u svako godišnje doba. Kada se ukaže prilika, pakiramo kofer, rezerviramo kartu i smještaj i put pod noge! Produljeni vikend na neotkrivenoj destinaciji, pravi je luksuz koji s veseljem prihvaćamo. Možda trenutno niste u financijskoj ili vremenskoj mogućnosti da stvarno otputujete i posjetite novu lokaciju, no zahvaljujući internetu i društvenim mrežama, svakoga dana možemo obići svijet tek jednim klikom.

ZTC

Ovoga puta inspiraciju smo potražili na Pinterestu, kreativnoj oazi za sve ljubitelje vizualne umjetnosti u najrazličitijim oblicima. Dovoljno je upisati ime željene lokacije, prepustiti se mašti i u trenu ćete otputovati na različite krajeve svijeta. Istraživanje mreža poput Pinteresta ili Instagrama može se pokazati odličnim i za planiranje samog putovanja. 
Činjenica jest da jesen pridaje neki poseban čar svakome gradu. Prekrasni topli tonovi prekriju grad i podare mu divan zlaćani sjaj, lišće tiho šušti pod nogama, a ulicama se širi miris pečenih kestana. U zraku se osjeća promjena i uzbuđenje zbog nadolazeće sezone blagdana. Temperatura nije previsoka niti preniska, a ni kiša nam ne smeta jer stvara pomalo mističnu i romantičnu atmosferu u svakome gradu.
Danas vas i sami vodimo na malo “internet putovanje” svjetskim gradovima u potrazi za prekrasnim prizorima jeseni koji će nas inspirirati i nadahnuti da i sami uživamo u jeseni u našem gradu ili pak spakiramo kofere i spremimo se na novo putovanje…

BARCELONA

HALLSTATT

PRAG

NEW YORK

PARIZ

LONDON

PARIZ

NEW ORLEANS

AMSTERDAM

JEZERO COMO

BAVARSKA

Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Pinterest
 

Kancelarija bar