ZTC

Pink Parlaonica je više od predavanja. Ona je konkretan i direktan razgovor na temu s ljudima iz struke, duhovnosti i života. Ona je uzajamno druženje između “predavača” i “sudionika” kao i sudjelovanje u komunikaciji.

Cilj Pink Parlaonice je povezivanje aktualnih tema iz života, pogotovo što se tiče veza i odnosa o kojima autorica Ivana Grabar godinama piše i istupa, sa strukom /psihologijom i duhovnošću. Napokon će pojedine teme dobiti odgovore s više strana, na jednom mjestu i u živom kontaktu s ljudima.

Što na proživljeno kaže život? Kako na životna iskustva gleda i što nam savjetuje struka? Kakve nam mudre odgovore nudi duhovnost? 

Sa strane struke: psihologije odgovore će davati cijenjena psihologinja i geštalt psihoterapeut, žena koja radi 27 godina kako s odraslima, tako i s mladima i djecom, Ines Denona, mag. spec kliničke psihologije i geštalt psihoterapeut.

Sa strane duhovnosti život i struku povezati će krhka ali izuzetno jaka žena, Tamara Zubak, osnivačica projekta Womanary, inače certificirana praktičarka Theta Healing prema Viani Stibal, američkoj intuitivnoj iscjeliteljici. 

Sa strane života svoja iskustva ispričati će autorica dvije knjige i kolumnistica Ivana Grabar, svima znana kao Pink Pen, koja svoje pisanje temelji na iskrenim i proživljenim životnim temama koja su i tema Parlaonice.

Prvi put na jednom mjestu spajamo život, struku i duhovnost. Prva „Pink Parlaonica“ sadrži više povezanih tema, a one su redom: 

1. Što sa sobom nakon razvoda / prekida
2. Oprost – kako oprostiti osobama koje su nas povrijedile
3. Kako zavoljeti sebe i krenuti dalje
4. Kako pronaći pravog partnera i ponovno voljeti

Pink Parlaonica održati će se u Rijeci, subota 24.11.2018. u Grand Hotel Bonavia. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. 

• Dan i datum Pink Parlaonice: subota, 24.11.2018.
• Trajanje Pink Parlaonice od 16:00 do 20:00 h
• Lokacija: Grand hotel Bonavia, Rijeka
• Ulaznice su u pretprodaji
• Prijave na e-mail: marketing@pinkpen.com.hr

Evo što nam je o prvoj Pink Parlaonici rekla organizatorica i jedna od predavačica, Ivana Grabar:

„Do sada sam često surađivala sa strukom. Spajali su me u raznim tv emisijama i intervjuima (psihijatri ili psiholozi). Jedan sam projekt predavanja i radionice odradila sa psihologom mr.spec Ines Denona, a ista je psihologinja česti gost i u mojim kolumnama.

Također sam vrlo blisko surađivala s Tamarom Zubak i s duhovnošću te kroz promocije svojih knjiga, kao i raznih druženja sa ženama spajala život i duhovnost, ističući uvijek koliko mi je pomogla upravo ona: duhovnost. Ali, nikad nisam sve to spojila u jedno. A spoj života, struke i duhovnosti je zaista čaroban! Ovaj projekt se dugo slaže u mojoj glavi i u srcu. Vrijeme je da u ovom live obliku, izađem van kako iz okvira virtualnog svijeta i društvenih mreža, pa čak i svojih knjiga te ljudima pružim sve ono o čemu godinama pišem i govorim u konkretnom i živom obliku pojačano sa znanjem struke i mudrošću duhovnosti!“

FB EVENT PINK PARLAONICA link: https://www.facebook.com/events/894379340760744/

Za Pink Parlaonicu, Ivana Grabar

*Autorica dvije knjige, kolumnistica, Vlasnica portala pinkpen.com.hr i Agencije za promidžbu Pink Pen j.d.o.o., Vlasnica projekta i organizatorica Pink Parlaonice

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

Kancelarija bar