PIKO Rijeka odlično reagirao na trend i poslao toplu poruku!
P

Na dan početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru dogodio se jedan online trenutak koji je uspješno osvojio pozornost i pažnju javnosti diljem svijeta. Radi se o fotografiji poznate  Annie Leibovitz koji prikazuje dva najbolja nogometaša svijeta u neizvjesnoj partiji šaha. Naravno, igrači su Messi i Ronaldo, a iako se radilo o reklami za poznati modni brend, fotografija je u medijima zauzela pažnju i potakla na različite teme i razmišljanja. Mnogi su ju rekreirali kako bi istaknuli svoju poruku, a jučer je zanimljiva inačica osvanula i na društvenoj mreži PIKO Rijeka uz opis:

“Ovo su naše cure iz pekare na Vežici. Ne voze skupa auta, ne gase požare, radno mjesto im je vruće i puno brašna, rade i noću…ali zato znaju napraviti najbolje kekiće i fini kruh…koji svaki dan dolazi u vaše domove. Pa zato, zbog njih, i svih koji rade poslove koji se ne reklamiraju, i nisu popularni, a znače puno svima nama….posvećujemo ovaj post…jer volimo pekarice i kruh ..a nogometaši neka igraju za slavnu pobjedu. Mi dižemo palac gore.”

PIKO je riječki brend.

Pekarstvo ima dugu tradiciju, od 1947. godine te su se od tada razvile mnogobrojne vrste PIKO pekarskih i slastičarskih proizvoda. Zanimljivo,autorica poznate fotografije rođena je samo dvije godine kasnije.

Rijekom teče velika ljubav prema gradu što iz dobre namjere nekad znači i kritika. Ipak, u današnje doba kad je u bespućima interneta puno lakše pustiti kritiku nego pohvalu mi ćemo ostati u dobrom duhu, kao i uvijek.

Život je doista nekad poput šahovske ploče. Dok se izmjenjuju crni i bijeli dani, dobri i izazovni trenuci, uspjesi i nedaće, poput polja na šahovskoj ploči, riječkom PIKO timu želimo puno sreće i uspješnih trenutaka!

Kako je poruka fotografije slavne fotografkinje  “Victory is a State of Mind” neka ostane pobjeda da PIKO čim duže donosi slatke i fine zalogaje u naše i vaše domove.

Fotografija: PIKO Rijeka

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci