PIK keksići, dobra knjiga i kava jer dobro jutro najbolji je uvod u dobar dan
P

Život se sastoji od bezbroj trenutaka, na neke možemo utjecati, na neke i ne. Ipak, zato je posebno važno u svoje minute utkati one trenutke koji će nam donijetI dobro, koji će nas upotpuniti, smiriti, donijeti dobru energiju, pogotovo na samom početku dana.

Jutro je idealna prilika da odredimo tok svog dana jer jednom kad krenu obaveze, moranja, pozivi, nepredvidive situacije važno je zadržati mir, a to je puno lakše postići kad jutro koje sami kreiramo ispunimo stvarima koje volimo!

Većini je šalica kave uvod u dan, dodajmo tome 15 minuta dobre knjige i začinimo taj ritual najfinijim PIK Rijeka keksićima, imate sastojke jutra koje će vas najljepše uvesti u novi dan.

Moramo naglasiti kako je jedan od sastojaka koji se koristi za izradu  finih keksića domaći maslac kojeg proizvodi Tonka mlijeko! Keksići su rahli, mekani, fini, jednostavno – neodoljivi! Imaju taj neki “starinski štih”, vraćaju u djetinjstvo i donose nam priliku da i našoj djeci donesemo neke nove trenuke jer uz keksiće i šalicu Tonka mlijeka zajedno krećemo u novi dan!

U trenucima kad je sve ubrzano, treba znati stati. U trenucima kad je sve dostupno, treba se okrenuti tradiciji. U trenucima kad nemamo vremena, trebamo imati vremena. U trenucima kad možemo imati sve, trebamo posebno cijeniti ono naše, domaće, lokalno i kvalitetno!

Uživajte u okusu naših priča i PIK Rijeka keksića!

Više o tradiciji koja traje od 1947. godine, poslovnicama i proizvodima naših dragih partnera čitajte na PIK RIJEKA.

Fotografije: Ivor Mažar/Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci