NaslovnicaINSPIRACIJAHRVATSKI KREATIVCIPersonalizirana odijela u jedinstvenoj...

zadnje objave

Personalizirana odijela u jedinstvenoj modnoj priči

Istarski brend O´dijelo  ove sezone slavi priču o kozmopolitima  te prikazuje brend na malo drugačiji način sa personaliziranom pričom za muškarce, jedinstvenim  #city projektom  unutar odijela te unisex blazerima za muškarce i žene.

Svaki blazer kreira se na način da prikaže  jedinstvenu priču na podstavi  koja ga veže za klijenta  i donosi nam priču o gradovima, putovanjima  kojima smo oduševljeni, sa kojima dijelimo emociju i povezanost.

Sva odijela su tailor made krojena i šivana u Istri dok se na hi-tech materijale koji zadržavaju temperaturu tijela tiska personalizirana podstava. Odijela tako postaju second skin i ne sputavaju pokrete.

Odlično izgledaju!

Promjene su osim novog izgleda odijelu otvorile vrata prema novim garderobama, stilovima i kombinacijama i transformirale ga iz klasičnog poslovnog komada u statement kombinaciju omiljenu u uličnoj modi.

Muškarac brenda O´dijelo ove sezone odijela nosi zemljane tonove  zelene, smeđe, karirane, tamno plave te si  dopušta stiliziranje u casual i poslovnim kombinacijama. Spojeno s košuljom  i tenisicama ili ravnim cipelama odijelo je dobilo svoje ležerno lice i savršeni poslovni look.

UNISEX BLAZERI NOVE GENERACIJE

Odijelo je prešlo granice neutralnog i otišlo korak dalje u svojoj modnoj revoluciji unutar ženskog ormara.

Nove generacije blazera odlično izgledaju u slim fit formi na muškarcima te u oversized stilu na ženama. Stoga je i razvijena ideja o kreiranju unisex blazera koji ćete sherati sa svojom dragom  polovicom.

„Željela sam kreirati priču o sheranju blazera iz muškog ormara te predstaviti da muški blazeri nove generacije uz stiliziranje odlično izgledaju na ženama.
Mislim da žene mogu puno toga nositi iz muškog ormara, a blazer je zaista  favorit među klasicima  koji je po meni najupečatljiviji. Stiliziran sa remenjem da naglasi struk ili pušten da slobodno pada u oversized look daje upravo taj seksipil i strogoću u odijevanju.”

“Srce i modu treba dijeliti sa ljudima koje volite„ kaže dizajnerica Anja Stehlik.

Odijela se mogu pogledati i naručiti na Instagram profilu https://www.instagram.com/odijelo/ te u O’dijelo studiju u Puli i webshopu www.anjastehlik.com

Foto: PR

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
106PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE