NaslovnicaSTILUETABY MARIJA MAŽARPehar toliko čekan i...

zadnje objave

Pehar toliko čekan i sanjan – Rijeka je jučer živjela povijest!

Uskoro će lipanj, mjesec zaštitnika našeg grada, Svetog Vida, mjesec u kojem naš grad slavi svoj dan, a ove godine poklon je došao ranije, no nikad sjajniji i nikad ljepši. Dugo čekan i sanjan, poput neke dnevne legende priča o ovom poklonu, ovom peharu koji je davno trebao zasjati u Rijeci prenosi se s generacije na generaciju i jučer je konačno došao priči kraj, ali kraj u formi novog prekrasnog početka koji je privukao pažnju svih nas; i muškaraca i žena, i starih i mladih, svi mi jučer smo živjeli povijest.

Jučer je NK Rijeka dobila pehar prvaka u svoje ruhe, a Grad Rijeka i svi koji prate i vole klub koji timski diše u jednom gradu koji teče jučer su dočekali slavlje dostojno prvaka!

Prvaka nogometa, prvaka srca, prvaka stpljenja i velike ljubavi.

Je li jučer bio sretniji gospodin Mišković, gospodin Kek, igrači, stožer, Armada, teško je reći. Vjerujem da smo sretni bili svi mi koji smo vjerovali kako se uspjeh preko noći stvara godinama, na temeljima zajedništva, stpljenja, rada i vjere. Sretna je bila svaka duša koja se slila na Korzo ili oni koji su poput mene s malenima doma pratili što se događa, sa suzama u očima i pjesmom na ustima.

Teci sad grade u ovoj posebnoj euforiji, zaslužio si grade zaboraviti neke davne nepravde i radi sebe pamtiti ovaj jedan datum kao novi početak.

Pustimo konačno prošlost, uživajmo u punini sadašnjosti i okrenimo se budućnosti s nadom u džepovima, ne samo po pitanju nogometa…

Riječanke i Riječani, ovo smo odradili savršeno, srce mi je veliko kao kuća. Kuća podno stijena. Ime joj je Kantrida! ♥

Pripremila: Marija Mažar

Foto: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE